Hocam kocaman kart soğutması iyi. Özellikle beyaz sistem için çok bir seçenek yok zaten. Tek olayı o fiyata değer mi o sorgulanabilir. Bu arada modeli kullanmıyorum.KULLANIYORSANIZ MEMNUN OLUP OLMADIĞINI NEDENİYLE BİRLİKTE YAZINIZ
Modele göre değişir galax bulursun gigabyte bulamazsın colorfulda zor bulursun msi ventus bulunabilir gibi gibiaynı fiyata bulabilirim bence 5080 beyaz (2. el)
72K ya falan beyaz galaxlar var zaten bakmadım ama bulunabilir gibiaynı fiyata bulabilirim bence 5080 beyaz (2. el)
Alınmaz çok pahalı. Tüm 5070ti ların tamamı aynı performansı veriyor zaten aralarında ısınma olarak biraz fark varsa var onda da en çok ısınanı bile sorun çıkartacak kadar ısınmaz. O yüzden en ucuzu neyse onu almak daima en iyisi.KULLANIYORSANIZ MEMNUN OLUP OLMADIĞINI NEDENİYLE BİRLİKTE YAZINIZ
İnsanlara emir kipi ile yazacağına efendi gibi rica et, bide caps açık yazmışsın. Diğer konunda aynı ünlemler falan, iki türkçe çalış tanımadığın insanlardan bir şey rica ediyorsun, millet senin çalışanın değil. Eleman hakim sanki müvekkilin avukattından dilekçe talep ediyor sonada yazınız koymuşKULLANIYORSANIZ MEMNUN OLUP OLMADIĞINI NEDENİYLE BİRLİKTE YAZINIZ
reis vaktim yoktu hızlı hızlı yazdım capside açık unutmuşum kusura bakmaİnsanlara emir kipi ile yazacağına efendi gibi rica et, bide caps açık yazmışsın. Diğer konunda aynı ünlemler falan, iki türkçe çalış tanımadığın insanlardan bir şey rica ediyorsun, millet senin çalışanın değil. Eleman hakim sanki müvekkilin avukattından dilekçe talep ediyor sonada yazınız koymuş![]()
öyle emrivaki bir şey demek istemedim sadece vaktim yoktuİnsanlara emir kipi ile yazacağına efendi gibi rica et, bide caps açık yazmışsın. Diğer konunda aynı ünlemler falan, iki türkçe çalış tanımadığın insanlardan bir şey rica ediyorsun, millet senin çalışanın değil. Eleman hakim sanki müvekkilin avukattından dilekçe talep ediyor sonada yazınız koymuş![]()