Tray 7800x3d alacağım amazon üzerinden dfs bilgisayar ile sinerji arasında kaldım aradaki fiyat farkına değer mi sizce? Taksit imkanıda amazon üzerinde daha rahat ama dfs çok güven vermedi.
dfs güvenilir hocam tüm TR onlardan işlemci aldı zaten.Tray 7800x3d alacağım amazon üzerinden dfs bilgisayar ile sinerji arasında kaldım aradaki fiyat farkına değer mi sizce? Taksit imkanıda amazon üzerinde daha rahat ama dfs çok güven vermedi.
Ozaman dfs üzerinden alıyorum kullanılmış iade ürün vs. gelir diye şüphe ettim ama güvenilirse sıkıntı yok.dfs güvenilir hocam tüm TR onlardan işlemci aldı zaten.
güvenilir alabilirsiniz.Ozaman dfs üzerinden alıyorum kullanılmış iade ürün vs. gelir diye şüphe ettim ama güvenilirse sıkıntı yok.
incehesaptan aldım işlemciyi yamuk gönderdi am4 işlemci paketinde geldi. traydi.Tray 7800x3d alacağım amazon üzerinden dfs bilgisayar ile sinerji arasında kaldım aradaki fiyat farkına değer mi sizce? Taksit imkanıda amazon üzerinde daha rahat ama dfs çok güven vermedi.
Ben 7800x3d aldım dfs den sorunsuz geldi.Tray 7800x3d alacağım amazon üzerinden dfs bilgisayar ile sinerji arasında kaldım aradaki fiyat farkına değer mi sizce? Taksit imkanıda amazon üzerinde daha rahat ama dfs çok güven vermedi.
dfs'den al, taksit iyidir.Tray 7800x3d alacağım amazon üzerinden dfs bilgisayar ile sinerji arasında kaldım aradaki fiyat farkına değer mi sizce? Taksit imkanıda amazon üzerinde daha rahat ama dfs çok güven vermedi.
cs2 için değer diger konularda degmez pek.ryzen 5 7500f'ten ryzen 7 7800x3d'ye geçmeye değer mi cs2 oynuyorum