Ryzen 5 7500f ile RTX 5060 alınır mı hikayeli oyunlarda kaç fps

Reaksiyon skoru
1
Merhaba
Ekran kartı: RTX 5060
İşlemci: Amd Ryzen 5 7500f
Anakart: Msı pro A620
Ssd: 1 tb 4000MB
Ram: 16 gb ddr5 6000mhz

Bu sisteme 46 k vereceğim
Bu sistem rdr2 gta 5 ve Minecraft bu oyunlarda akıcı oynatır mı ve sizce alınır mı

Merhaba
Ekran kartı: RTX 5060
İşlemci: Amd Ryzen 5 7500f
Anakart: Msı pro A620
Ssd: 1 tb 4000MB
Ram: 16 gb ddr5 6000mhz

Bu sisteme 46 k vereceğim
Bu sistem rdr2 gta 5 ve Minecraft bu oyunlarda akıcı oynatır mı ve sizce alınır mı
Total bütçen ne hocam daha iyi bir sistem toplanabilir belki.

bu da göreceğin fpsler +- 10 falan fark eder

hocam özelleştirince yukarıdaki kasa daha iyi oluyor psu ne sizin baktığınızdaki sistemde

8gb suanki seviyelerde normal sayilir ama 16gb geçmen daha sağlıklı olur

Tam 48k kasa ben bu kasanın iyi olduğunu düşünüyorum sizce?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim
Arkadaşın attığı sistemde anakartı b650m-r yap ssd yi lexar nq790 1tb yap güç kaynağını da enermax 850w yap hocam 47 falan oluyor. O daha mantıklı daha güzel bileşenleri var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İleride bütçen olunca 16 gb ekran kartı alırsan 2k ultrada takılabilirsin rahatça

Bahsettiğin oyunları gayet akıcı ve yüksek FPS oynatır. Minecraft'da sadece her türlü Optifine veya yeni versiyonları şart. MC kendisi biraz bozuk, modsuz düzgün çalışmıyor. GTA için de enhanced sürümünü yükleyin, DLSS ve RT falan daha iyi gözüktüğü gibi daha yüksek FPS'le oynarsınız.

Çoğu modern oyunu da VRAM ayarlarsan (genelde doku ve gölge ayarını orta, yükseğe çekersin maksimuma değil) çoğu oyunda 60 FPS oynarsın. Ben 4060 ile bir sürü modern oyun oynuyorum. Oyunlarda da doku ve gölge düşürmek, 2010 öncesi gibi göze batmıyor. Modern oyunlar post efekrlerle genelde görselliği sağlıyor.

Ayrıca MFG var ve VRAM için de hem Nvidia hem Microsoft taraflı bazı yazılımsal iyileştirmeler gelecek. Hatta oyunlar için de bunun için adımlar atıyorlar. UE falan yaparsa, çoğu özel motor vb. o sistemlerin benzerini ekleyecektir. Ama her türlü 1080P kartı bu.

1080p yüksek ayarlarda 140 fps görürsün

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,206,209
Üyeler
192,958
Son üye
talhataklaking
Geri