Wraith Teknik Destek

forumda 50 defa bu firmanın destek konusunda leş olduğuna dair konu gördüm. kardeşim madem buraya yazıp fikir almayı biliyorsunuz, neden ürün almadan önce açıp şuradan 2 satır okumuyorsunuz?

yapmayacak diye değil ibraz etmek zorunda ve thh sürecinde kullanırsın
apple yetkili servisi bile oynanmamis cihazi oynanmis diyip yalan atiyor bunlarmi yapmiyacak knk

Cevabı bekleme direk başvur hocam. Wraithtten olumlu bir cevap beklemiyorum. Sıvı teması olup olmadığına eminsen her türlü kazanırsın zaten. Olayları bu firmanın zaten. THH de kaybedeceklerini biliyolar ama arada uğraşmayan insanlar olduğu için oradan kalan 2 3k yı kar sayıyolar. Her wraith postunun altına almayın yazıyoruz sonra bize sövenler oluyor. Hayırlısı inşallah sonuç alırsınız.
Hocam hele öbür yeşil malum forumda. Wraithe laf atanlara sövüyolar. Ben de ara sıra öneriyorum ama 1k mouse önerisi istiyo adam ona öneriyorum. Millet 3-4k da falan hatta daha fazlasında Wraith öneriyor. Hatta dün mü önceki gün mü bir arkadaş buraya yazmıştı. Wraithle ilgili öbür forumda bir şey yazarsanız siliyolar diye. Malum forumdanda bu beklenirdi.

Evet bur cok model sadece bunlarda var ve yorumlarda nerdeyse hic sikayet olmamasina ragmen forumlarda sikayetler var. Ayrica buyuk e-ticaret platformlarinda satis yapmamalari cok eksi puan benim gozumde ama ona ragmen yine iyi musterileri var. Hep mesafeliyim bu firmaya karsi nedense 2.tercihim hep
Bunu şöyle sağlıyorlar. Kötü yorumları yayınlamıyorlar. Gaming.gen.tr de bunların yolunda ilerliyor. Mouse ile ilgili yaptığım yorumu yayınlamamışlardı. :D

Bunu şöyle sağlıyorlar. Kötü yorumları yayınlamıyorlar. Gaming.gen.tr de bunların yolunda ilerliyor. Mouse ile ilgili yaptığım yorumu yayınlamamışlardı. :D

Kendi websitelerindeki yorumlari kontrol edebiliyorlar boyle, wraithtede oyle yaptiklarini dusunuyorum bende ama yine de suclamamak adina boyle dedim 😂 yarin betaplusa scyrox xpunk63 klavyemi gondercem servise umarim sorun cikartmazlar yoksa gaminggenden de soguyacam wraith gibi

ne güzel iş ya oraya koy sen değerlendirme kısmını ama sadece 5 yıldızları koy insanın inanası gelmez ki zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kendi websitelerindeki yorumlari kontrol edebiliyorlar boyle, wraithtede oyle yaptiklarini dusunuyorum bende ama yine de suclamamak adina boyle dedim 😂 yarin betaplusa scyrox xpunk63 klavyemi gondercem servise umarim sorun cikartmazlar yoksa gaminggenden de soguyacam wraith gibi
umarım sorum çıkartmazlar hocam

Kulübe hoşgeldiniz… Geçmiş olsun.

ne güzel iş ya oraya koy sen değerlendirme kısmını ama sadece 5 yıldızları koy insanın inanası gelmez ki zaten

Ya zaten 1 2 3 yildiz gormedim ben 4 ve 5 yildiz var wraithte hep cok supheli. Bazi insanlar yanlislikla 1 yildiz veriyor guzel yorum yapip o bile mi denk gelmez yani

Umarim... Sorun cikartirlarsa reklamini yaoacam burada, sorun cikarmazlarsa overiz 😂

Hocam hele öbür yeşil malum forumda. Wraithe laf atanlara sövüyolar. Ben de ara sıra öneriyorum ama 1k mouse önerisi istiyo adam ona öneriyorum. Millet 3-4k da falan hatta daha fazlasında Wraith öneriyor. Hatta dün mü önceki gün mü bir arkadaş buraya yazmıştı. Wraithle ilgili öbür forumda bir şey yazarsanız siliyolar diye. Malum forumdanda bu beklenirdi.
Böyle bir düşüncen varsa, bu kafayla bu forumu da incele. Gamepower ve Rampage öneren patronu (laf etmiyorum ama kitlesi buna göre şekillenebiliyor ki forumlardaki kitle pek etkilenmiyorlar), sabit reklamı yapılan sitelerin sattığı batılı ürünlerin reklamını yapacak mağaza çalışanları, ki basit Trendyol satıcısı bile geliyor at lekeyi izi kalsın kafası çok yaygın.

Hatta T ile başlayan iki forumda bir arkadaş vardı. Kullanıcı adını yazınca telefon numarası çıkıyordu. Bunu insanlar fark etmeye başlayınca kullanıcı adı değiştirmişti. Ama galiba ya forum hesabı kapattı ya da ban yedi bilemiyorum. Sadece çalışan değil üyelerde de paralı iş yapan çok var.

Wraith kusursuz demiyorum da, burası da çok kusursuz kafasından çıkın. Batılı markaların $30 ürünlerine $60 vermek bana saçma geliyor. Gayet iyi Çinli ürünler de var, satıcısı destekte kötü diye markaları da kötüymüş gibi algılayan, Mediamarkt dışında ürün alamam babam kızıyor kafasındaki cahillikten çıkamayan çok insan var forumlarda.

Wraith gibi yerlerin en büyük hatası, büyürken Amazon gibi yerlere ürün vermeyip risk almamaları. KlasseGear gibi böyle riskleri almaları lazımdı. Şu an bunun farkında KlasseGear uygun fiyatlı ATK A9 ve Plus modeli, ses kartları ve keza taksit ile mouse pad satışı yapıyor. Eminim uygun fiyatlı kitleyi elde tutuyordur. Wraith de şöyle düşünüyor olabilir, benim pahalı ürünlerimi alan orta halli bir kitlem var, başlarım daha uyguna ürün alan oyuncusuna diyebilir yani.

Keza yine tekrarlayayım satışları malum fiyatlardan, İncehesap vb. özel fiyatı ile OEM tarafında yarışamayan, Intel darmaduman olunca tüm ortaklığını Intel'e bağlayan İtopya, Vatan vb. diğer sektörlerde rekabet etmek için bu tarz şeyler yapmaz sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz. Çalışanlara şu üründen sattırın size prim yapayım vb. dediğin an, çalışanların seviye aşırı aşağı düşüyor.

Son düzenleme:
Hangi forumdu hatirlamiyorum da sürekli bunlarin sattiklarindan ürün öneren biri, bir başlıkta firmanin kendisine ürün hediye ettigini yazmıştı.

IEM kulaklik alacagim ben de. 1 aydir bekliyorum diğer firmalarda stok yenilensin veya Amazon'daki magazadan satisa çıksın diye.

Yine bir başlıkta adamlar mousa'a "sarf malzemesi" diyip firmayi savunuyordu. Bunu hatali bilgi diye raporladim. Kaynak göster dediler.:)))

Bunlarin sattigi ürünleri dogrudan getirip satmalari icin Amazon, trendyol veya hepsiburada'ya talep olusturma kampanyalari yapmak tek çözüm.

Benim ürünü anında değiştirmişlerdi ama firma hakkında o kadar çok başlık açılmaya başlandı ki artık ben de savunmayacağım.

Geri