SyFox
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,413
Yoksa nasıl rekabet edecek zatenUcuz olmasa kimse kullanmaz.
Yoksa nasıl rekabet edecek zatenUcuz olmasa kimse kullanmaz.
haklısın zaten bir şey anlatılabilecek biri olsaydı zaten caps açık bırakıp böyle konu açmazdıBunlara anlatamazsınız . Nvidia > diyin geçin
çok güzel özetlemişsin, bende bi ara rx 580 den gtx 1050 ti a geçmiştim fps düştü evet ama sistem stabil gitti ne sorun ne problem hiç bir şey yaşamadım. amd ekran kartı noktasında baya çuvalladı nvidia nın çeyreği etmez şuandaHOCAM ZATEN BENİM GİBİ DİLİ YANANLAR ANLAR ŞUAN ELİMDE 3 TANE GÜNCEL KART VAR BEN HANGİSİNİ SİSTEME TAKARSAM TAKAYIM EN DÜŞÜĞÜNÜDE TAKSAM SORUN YARATMAZ HİKAYELİ OYUNLARI BİLE SABİT FPSLERDE RAHAT OYNATIR HATTA ŞUNU NOT DÜŞEYİM 1660 SUPER KART İLE UNCHARTED 4 8 SAAT ARALIKSIZ ÇALIŞTIRDIM ÇOK ESİ KART OLMASINA RAĞMEN 40-50 FPSLERDEN DÜŞMEZDİ ODA FULL AYARLARDA
zaten gelip burda amd yi övüp bana kuduz köpek gibi dişlerini gösteren arkadaşlar herhalde babalarını ikna edemeyip nwidia alamamış boş boş amd yi övüyor bir gün sistem hiç açılmayınca anlarlar o zaman ne demek istediğimiziçok güzel özetlemişsin, bende bi ara rx 580 den gtx 1050 ti a geçmiştim fps düştü evet ama sistem stabil gitti ne sorun ne problem hiç bir şey yaşamadım. amd ekran kartı noktasında baya çuvalladı nvidia nın çeyreği etmez şuanda
bişey derdim de neyse boş insanlarsınız küçük şeylere takılıp inanların sunduğu fikirlere saygı duymayacak kadar beyniniz darÇok şükür capslock'un yerini bulmuş
Türkçe ve saygılı konuşmayı öğrenmen gerekiyor senin ilk başta, haline bak acınası haldesin.zaten gelip burda amd yi övüp bana kuduz köpek gibi dişlerini gösteren arkadaşlar herhalde babalarını ikna edemeyip nwidia alamamış boş boş amd yi övüyor bir gün sistem hiç açılmayınca anlarlar o zaman ne demek istediğimizi
acaba hangi duruma göre acınası haldeyim amd kullanmayıp amd hakkında geçmiş kullanım yorumlarımı yaptığım için mi yoksa burda konu açıp amd hakkında yalan konuşmadığım için mi asıl siz acınası haldesiniz ham güç oyun kartı alıp sisteme taktığınız kartlar bir gün elinizde patlayınca anlarsın o zaman 2. elde satmaya kalkınca satma sebebini yazmayı unutma'Türkçe ve saygılı konuşmayı öğrenmen gerekiyor senin ilk başta, haline bak acınası haldesin.
fikir sundugun falan yok direkt amd cop nvidia kral demissin saygi duyulacak bir tarafi da yokbişey derdim de neyse boş insanlarsınız küçük şeylere takılıp inanların sunduğu fikirlere saygı duymayacak kadar beyniniz dar