Öneri NEDEN AMD EKRAN KARTINI GEREKSİZ ÖVME ÇABASI VAR

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
DA platformunda AMD ekran kartı adına en çok yapılan yorum, "O fiyata 9070 XT al" şeklinde oluyor. Buna da övmek denmez.

Caps lock niye açık kral. Amd kullanıyorum ve amd övüyorum. Eğer fazladan para harcamak istesem nvdia alırdım ne kadar ekmek o kadar köfte:PeepoLeave: :kedi:

HOCAM ZATEN BENİM GİBİ DİLİ YANANLAR ANLAR ŞUAN ELİMDE 3 TANE GÜNCEL KART VAR BEN HANGİSİNİ SİSTEME TAKARSAM TAKAYIM EN DÜŞÜĞÜNÜDE TAKSAM SORUN YARATMAZ HİKAYELİ OYUNLARI BİLE SABİT FPSLERDE RAHAT OYNATIR HATTA ŞUNU NOT DÜŞEYİM 1660 SUPER KART İLE UNCHARTED 4 8 SAAT ARALIKSIZ ÇALIŞTIRDIM ÇOK ESİ KART OLMASINA RAĞMEN 40-50 FPSLERDEN DÜŞMEZDİ ODA FULL AYARLARDA
çok güzel özetlemişsin, bende bi ara rx 580 den gtx 1050 ti a geçmiştim fps düştü evet ama sistem stabil gitti ne sorun ne problem hiç bir şey yaşamadım. amd ekran kartı noktasında baya çuvalladı nvidia nın çeyreği etmez şuanda

(Babalar ciddi ciddi caps bile kapamayan ve istediğim gibi yazarım zorunamı gitti diyen bi ucube ile neyi tartışıyorsunuz he diyin geçin muhattap olmayın böyleleriyle) Hüüğiüüüüüüüüü amd cko köyü ben milattan önce 682 de amd kart aldım elktrikler gidiyodu kart cko kötü amd almayın nvidia sıfır 3060 yapcak onu alın hüüğiüüüüüüü

Uygunsuz davranış
çok güzel özetlemişsin, bende bi ara rx 580 den gtx 1050 ti a geçmiştim fps düştü evet ama sistem stabil gitti ne sorun ne problem hiç bir şey yaşamadım. amd ekran kartı noktasında baya çuvalladı nvidia nın çeyreği etmez şuanda
zaten gelip burda amd yi övüp bana kuduz köpek gibi dişlerini gösteren arkadaşlar herhalde babalarını ikna edemeyip nwidia alamamış boş boş amd yi övüyor bir gün sistem hiç açılmayınca anlarlar o zaman ne demek istediğimizi

zaten gelip burda amd yi övüp bana kuduz köpek gibi dişlerini gösteren arkadaşlar herhalde babalarını ikna edemeyip nwidia alamamış boş boş amd yi övüyor bir gün sistem hiç açılmayınca anlarlar o zaman ne demek istediğimizi
Türkçe ve saygılı konuşmayı öğrenmen gerekiyor senin ilk başta, haline bak acınası haldesin.

Türkçe ve saygılı konuşmayı öğrenmen gerekiyor senin ilk başta, haline bak acınası haldesin.
acaba hangi duruma göre acınası haldeyim amd kullanmayıp amd hakkında geçmiş kullanım yorumlarımı yaptığım için mi yoksa burda konu açıp amd hakkında yalan konuşmadığım için mi asıl siz acınası haldesiniz ham güç oyun kartı alıp sisteme taktığınız kartlar bir gün elinizde patlayınca anlarsın o zaman 2. elde satmaya kalkınca satma sebebini yazmayı unutma'

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,277
Üyeler
192,990
Son üye
apoyuciken
Geri