İş Bilgisayarı Önerisi

yucelcx

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
25000
Selam arkadaşlar,
Maksimum 25.000 TL bütçem var. Daha çok iş amaçlı kullanacağım; özellikle Python ve benzeri yazılım programları için uygun bir laptop arıyorum. Uzun yıllar (en az 4-5 yıl) sorunsuz kullanabileceğim bir model olması benim için önemli.

Bu bütçede önerebileceğiniz, fiyat/performans açısından mantıklı laptoplar neler olur? Tavsiyelerinize açığım, şimdiden teşekkürler.

Selam arkadaşlar,
Maksimum 25.000 TL bütçem var. Daha çok iş amaçlı kullanacağım; özellikle Python ve benzeri yazılım programları için uygun bir laptop arıyorum. Uzun yıllar (en az 4-5 yıl) sorunsuz kullanabileceğim bir model olması benim için önemli.

Bu bütçede önerebileceğiniz, fiyat/performans açısından mantıklı laptoplar neler olur? Tavsiyelerinize açığım, şimdiden teşekkürler.
Buna göz atabilirsiniz.

Selam arkadaşlar,

https://www.akakce.com/laptop-noteb...d-graphics-16-notebook-fiyati,1954151587.html Şu bence hem ekran büyüklüğüyle hem çözünürlüğüyle güzel bir seçenek değerlendirilebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,611
Üyeler
193,091
Son üye
kkosefatih
Geri