🔥İndirim Asus ROG Strix OLED XG27AQDMGR W 27999 TL

Reaksiyon skoru
12
6 ayın en düşük fiyatı!

Arkadaşlar monitörün sonundaki R harfi normal modelin bir üstü gibi düşünebilirsiniz. Woled arayanlar için çok ideal bir monitör
1777310560741.webp

Bilmeyenler için QD Oled Karanlık ortamlarda kendini daha güzel belli eder ama W Oled ise aydınlık alanlarda daha dolgun görünür, bu modelin en güzel tarafı True black glossy olması buda arkadaki ışıklandırmaları monitörün ekranından yansımayacak şekilde dizayn edilmesidir.
Ve Bu model 3.Nesil bir monitördür
4410d78f-86c7-4c25-b99b-8f2d8be53e9a.webp

Son düzenleme:
Başlıkta ürün adı ve fiyat yok, amazon linkindeki ürün 28k. XG27AQDMGR yakın zamanda epey bi süre 26,5k imiş. akakçe

1777310805034.webp

• Beğen
Reaksiyonlar: AMYG
6 ayın en düşük fiyatı!

Arkadaşlar monitörün sonundaki R harfi normal modelin bir üstü gibi düşünebilirsiniz. Woled arayanlar için çok ideal bir monitör
Alıntıyı görüntüle
Güncel ekran kartımla nasıl aynı fiyata yakın geliyor ben anlamadım neden oled pahalı bu kadar

Bilmeyenler için QD Oled Karanlık ortamlarda kendini daha güzel belli eder ama W Oled ise aydınlık alanlarda daha mat görünür, bu modelin en güzel tarafı True black glossy olması buda arkadaki ışıklandırmaları monitörün ekranından yansımayacak şekilde dizayn edilmesidir.
Başlıkta ürün adı ve fiyat yok, amazon linkindeki ürün 28k. XG27AQDMGR yakın zamanda epey bi süre 26,5k imiş. akakçe

Alıntıyı görüntüle
Sanırım gen farkı var çünkü bu baktığım model 3.gen diye biliyorum

Bilmeyenler için QD Oled Karanlık ortamlarda kendini daha güzel belli eder ama W Oled ise aydınlık alanlarda daha mat görünür, bu modelin en güzel tarafı True black glossy olması buda arkadaki ışıklandırmaları monitörün ekranından yansımayacak şekilde dizayn edilmesidir.

Sanırım gen farkı var çünkü bu baktığım model 3.gen diye biliyorum
idefixte Gen2 yazıyor.

Güncel ekran kartımla nasıl aynı fiyata yakın geliyor ben anlamadım neden oled pahalı bu kadar
Bende bir süre araştırıyorum, 5070 ekran kartımı ram fiyatları yüzünden ryzen 5 5600 ile kullanmak zorunda kaldım. Elime bir miktar nakit ulaştı ve sistemi yükseltmek ve oled almak arasında kaldım ve kesinlikle oled deneyimine yatırmaya karar verdim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

Ekler

• 4410d78f-86c7-4c25-b99b-8f2d8be53e9a.webp
    4410d78f-86c7-4c25-b99b-8f2d8be53e9a.webp
    31.8 KB · Hit: 33
800 TL için Amazon'un güvencesinden ve 30 gün iadesinden vazgeçmezdim hele birde böyle pahalı bir monitör de.
Çok katılıyorum bu yoruma, 1 hafta önce müşteri hizmetleri ile konuştuğumda buna benzer bir tandem oled için, kronik sorunlarından bahsettim ve fuzuli iade konusunda bilgi aldım, adamlar resmen 1 ay kullan iade et istersen dediler ve ben amazonda alacağım ürünün arasında 1k olsa bile bu firmayı tercih ederdim. Ayrıca arkadaşın bahsettiği model eski nesil, vurgulamak isterim :)

800 TL için Amazon'un güvencesinden ve 30 gün iadesinden vazgeçmezdim hele birde böyle pahalı bir monitör de.
satıcı incehesap orda da amazon destek oluyor mu yine de?

Çok katılıyorum bu yoruma, 1 hafta önce müşteri hizmetleri ile konuştuğumda buna benzer bir tandem oled için, kronik sorunlarından bahsettim ve fuzuli iade konusunda bilgi aldım, adamlar resmen 1 ay kullan iade et isterse dediler ve ben amazonda alacağım ürünün arasında 1k olsa bile bu firmayı tercih ederdim. Ayrıca arkadaşın bahsettiği model eski nesil, vurgulamak isterim :)
3. nesil bilgisi nerde yazıyor hocam

Oluyor, ayrıca kendi satıcı olduğu ürünlerde çıkacak olacak problemler için 3 ay amazon güvencesi veriyorlar

tabii ki de oluyor, ürün sorunlu gelir veya arkadaşın dediği gibi woledlerde kronik bol gray banding ile gelir, monitörler zaten hassas aletler, iade edemeyince çok pişman olursunuz neden Amazon'dan almadım diye.

30k civarına glossy tandem aqwmg almak yerine bunu almakta mantık var mıdır panel lottery dışında?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,209
Üyeler
192,958
Son üye
talhataklaking
Geri