SİSTEM FİYATINA GÖRE UYGUN MU ?

ekran kartı ve ram bende var işlemcisi KF zten APU sistem olarak kullanılmıyor
elindeki parçalarıda elimde şu şu var diye yazabilirdin kankim müneccim degilizki biz :D onlarıda ekle dominatör yapalım sana

evet doğru önemli bir noktayı atlamışım kusura bakmayın Eylül 2025 faturalıymış tüm ürünler. Aynen önü kapalı farkındayım ama bi 4-5 sene de akıtır gibi bizi ya sürekli sistem değişen biri değilim kafamda sorular bakalım daha derin düşünme işi burası
Garanti süresi Eylül 2027'ye kadar devam ediyor demektir. Bu bileşenlerle AIDA64, OCCT gibi testler yaptıysa durum daha şeffaf olur sistem bileşenleri gayet iyi fiyat da iyi gibi görünüyor, emin olduktan sonra daha net karar verilebilir.

elindeki parçalarıda elimde şu şu var diye yazabilirdin kankim müneccim degilizki biz :D onlarıda ekle dominatör yapalım sana
5070 var 16 gb 6000 mhz cl30 da ram test şu bu sistemi görmeye gittiğimde yapacağım teşekkür ediyorum görüşler için olumlu gibiyiz testlere göre durumuna bakacağım
Garanti süresi Eylül 2027'ye kadar devam ediyor demektir. Bu bileşenlerle AIDA64, OCCT gibi testler yaptıysa durum daha şeffaf olur sistem bileşenleri gayet iyi fiyat da iyi gibi görünüyor, emin olduktan sonra daha net karar verilebilir.

5070 var 16 gb 6000 mhz cl30 da ram test şu bu sistemi görmeye gittiğimde yapacağım teşekkür ediyorum görüşler için olumlu gibiyiz testlere göre durumuna bakacağım
Eğer satıcının elinde ekran kartı ve ram yoksa görüntü gelmez, işlemcide icpu yok KF serisi olduğu için. Kendi ekran kartı ve raminizle gidin ama satıcının parçalarda sorun varsa siz bozdunuz demesin dikkat edin :D

onları konustuk zaten ya kendi ramim ve ekran kartımla gidicem oralar halledildi de bakalım neler olacak teşekkür ediyorum tekrardan herkese yeterli yorumlar aldık kafada oturdu bişiler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,206,209
Üyeler
192,958
Son üye
talhataklaking
Geri