Almayı Düşündüğüm Sistem Parçaları İçin Yardım İstiyorum?

a850gs modelindede çok cw şikayeti var msi bu işi beceremiyormu acaba tam olarak
Öylede denebilir becerebilse bile piyasada bu kadar iyi fiyata çok daha iyi rakipleri varken yüzüne bakılmamalı.

Öylede denebilir becerebilse bile piyasada bu kadar iyi fiyata çok daha iyi rakipleri varken yüzüne bakılmamalı.
RMx serisiyle NZXT C serisi çok iyi fiyatlarıda nispeten asusa falan göre iyi. Ben tercih etsem bunları ederdim heralde.

RMx serisiyle NZXT C serisi çok iyi fiyatlarıda nispeten asusa falan göre iyi. Ben tercih etsem bunları ederdim heralde.
rm-x de çok eski artık :D 2020+ modelleri alınmıyorsa tabii. NZXT C serisi de eskileri sorunlu yeni olanları da 1-2k daha pahalı nedense.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

rm-x de çok eski artık :D 2020+ modelleri alınmıyorsa tabii. NZXT C serisi de eskileri sorunlu yeni olanları da 1-2k daha pahalı nedense.
kendim c750 kullanıyorum neyse ki yenisi fazlasıyla memnun kaldım şükür.

kendim c750 kullanıyorum neyse ki yenisi fazlasıyla memnun kaldım şükür.
RMx'i tebilon satıyor bitek zaten onlarda yeni seri diye biliyorum

NZXT dediğim C850 Gold PA olanlar varya onları diyorum.

Toplamak istediğim sistemi sizinle paylaşıp fikirlerinizi ve önerilerinizi öğrenmek istiyorum. PSU lu kasa veya kasa + psu olarak mı almam gerekiyor, ne fark eder? İlk defa hazır sistem olmayan bir bilgisayar topluyorum. Bu yüzden bazı parçaların bu kadar güçlü olmasına gerek var mı, yok mu hangi parçada model düşürmem gerekir? Parçalar birbiriyle uyumlu mu? Bilgisayarda sadece oyun oynuyorum, oyun oynarken (last of us 2 , rdr 2 , gow ragnarok) full grafiklerle oynamak istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

İşlemci: Ryzen 7 9800X3D
Anakart: MSI PRO X870E-P WIFI AM5 DDR5 8200MHZ(OC) 3X M.2 USB4 GBPS HDMI 5G LAN WIFI 7 RGB ATX
Ekran Kartı: Sapphire Nitro+ RX 9070 XT
RAM: Goodram - DDR5 Bellek Modülü IRDM 2x16GB KIT 6000MHz CL30 SR DIMM Black V Silver
Soğutucu: Montech NX600
Kasa: Lian Li Lancool III
PSU: MSI MAG A850GL PCIe5 850W 80+ Gold Full Modüler Gaming Güç Kaynağı Siyah
SSD: KIOXIA EXCERIA PLUS G4 1TB NVMe SSD – M.2 2280, PCIe Gen5, 10000MB/s Okuma, 7900MB/s Yazma
Hocam acil 9070xt indirime girmiş gamer gen tr de xfx modeli 33e düşmüş çök gitsin direk güzel model.

işlemcide 9800x3d den düşmeyi düşünmüyorum, PSU olarak hangi PSU öneriyorsunuz yani?

işlemcide 9800x3d den düşmeyi düşünmüyorum, PSU olarak hangi PSU öneriyorsunuz yani?
Hoca boşver 9800x3d yi 9070xt 33e düşmüş yarım saate biter stok https://www.gamer.gen.tr/xfx-swift-radeon-rx-9070-xt-16gb-gddr6-256-bit-ekran-karti_u52063

2024 yeni versiyon çıkışlı model ben kendime pc toplasam kesin bunu alırıdm https://www.tebilon.com/corsair-rm8...cp-9020270-eu-tam-modular-atx-31-guc-kaynagi/

Geri