Sizce bu parçalar alınır mı iyi mi

Emrcvkkl7

80+
Reaksiyon skoru
15

Herkese merhaba 50 bin bütcem var böyle bi sistem topladım aklımca amacım sadece rekabetçi oyunlar çoğunluk cs ve valorant görüntü önemli değil performans istiyorum 1080p olacak sizce bu topladıklarım iyi mi 55.700 tl tutuyor.eğer daha iyi öneriniz varsa atabilirsiniz bir de hazır sistem mi almalıyım böyle parça parça mı toplamak mantıklı bilemedim bu şekilde toplayınca hazır sistemlerle aynı fiyat çıktı yine tek güzel yanı bazı parçalar daha iyi misal anakart marka olarak asus

Herkese merhaba 50 bin bütcem var böyle bi sistem topladım aklımca amacım sadece rekabetçi oyunlar çoğunluk cs ve valorant görüntü önemli değil performans istiyorum 1080p olacak sizce bu topladıklarım iyi mi 55.700 tl tutuyor.eğer daha iyi öneriniz varsa atabilirsiniz bir de hazır sistem mi almalıyım böyle parça parça mı toplamak mantıklı bilemedim bu şekilde toplayınca hazır sistemlerle aynı fiyat çıktı yine tek güzel yanı bazı parçalar daha iyi misal anakart marka olarak asus
Cs valorant içinse ekran kartını 16 gb seçmeye gerek yok onun yerine işlemci 7500x3D alınabilir.

rekabetçi oyunlarda işlemci daha mı önemli oluyor
evet cs valorant nerdeyse tamamen cpu kullanıyor. X3D işlemciler aşırı performans veriyor. 7800x3D-5060 bir sistem atabilirim hocam ama sadece cs valorant oynuyosan. Hikayeli oynuyosan 16gb bir ekran kartı şart.

evet cs valorant nerdeyse tamamen cpu kullanıyor. X3D işlemciler aşırı performans veriyor. 7800x3D-5060 bir sistem atabilirim hocam ama sadece cs valorant oynuyosan. Hikayeli oynuyosan 16gb bir ekran kartı şart.
yok hikayeli oyunlarla işim yok ful rekabetçi oynuyorum 1080p ama 2k istemiyorum ekstra monitör alamam

Hazır sistem daha iyi sistemler var. Buna 50k değmez.

Hazır sistem daha iyi sistemler var. Buna 50k değmez.
eğer önerilerin varsa atabilirsin dediğim gibi 2k ve hikayeli oyunlar değil rekabetçi performans odaklı olacak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O zaman 7800x3D değilde 7500x3D li bir sistem atıyorum bunu direk alabilirsin. Kasayı XPG Valor 750w GOLD yapıp al. https://www.gaming.gen.tr/urun/8226...oc-8gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/

Cs de 400-500 fps alırsın muhtemelen 1080p de
bu güzele benziyor bu soğutucu bu işlemciye yeter mi sence

eğer önerilerin varsa atabilirsin dediğim gibi 2k ve hikayeli oyunlar değil rekabetçi performans odaklı olacak

bu güzele benziyor bu soğutucu bu işlemciye yeter mi sence
yeter 65w tdp işlemci gayet yeterli bu soğutucu

Geri