Çözüldü✓ 1500 TL kadar Kablosuz Fare Önerisi

Reaksiyon skoru
96
Arkadaşlar selam , kuzenim için 1500 TL kadar Kablosuz Fare aramaktayım. Önereceğiniz ürünler Trendyol da satışı olursa çok sevinirim çünkü iş Bankası Maxipuanimi bir orada harcayabiliyorum . Puanımi kullanabilecegim farklı siteler var ise farklı sitelere de açığım.
Boyut olarak Dareu A950 pro tarzında daha uyguna birşeyler var ise çok iyi olur . Genelde CS valorant oynayan biri ve kablosuz olmasını istiyoruz .

Arkadaşlar selam , kuzenim için 1500 TL kadar Kablosuz Fare aramaktayım. Önereceğiniz ürünler Trendyol da satışı olursa çok sevinirim çünkü iş Bankası Maxipuanimi bir orada harcayabiliyorum . Puanımi kullanabilecegim farklı siteler var ise farklı sitelere de açığım.
Boyut olarak Dareu A950 pro tarzında daha uyguna birşeyler var ise çok iyi olur . Genelde CS valorant oynayan biri ve kablosuz olmasını istiyoruz .
az bütçe arttırabilirsen atk a9plus öneririm baya iyi kullanıyorum aşırı iyi bir mouse @Mr. Ahmet sez ona aldırdım kendisi memnun

Fevell z1 se bakabilirsin.

hocam 1400 seviyesinde fiyatının karşılığını verir mi bilmiyorum. 1000tl için f/p diyebilirim sadece.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Olabilir reis. Zaten 1k da bi mouseun illa bişeyi kötü oluyor bence.
bak o fiyata bu daha mantıklı

bak o fiyata bu daha mantıklı
Tamam hocam bundan sonra bunu öneriririm. 1300-1500 seviyelerinde önerdiğim Wraith parçalar vardı zaten :D

Tamam hocam bundan sonra bunu öneriririm. 1300-1500 seviyelerinde önerdiğim Wraith parçalar vardı zaten :D
önereceksen bunuda öner

Geri