m.eminayas
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 289
Gerçekten sığmıyor mu acaba heveslenmiştilklancool 3 gibi tanka sigmazsa bendeki 216ya hic sigmaz. Fiyat guzelmis pc kasasi uygun olan icin
Gerçekten sığmıyor mu acaba heveslenmiştilklancool 3 gibi tanka sigmazsa bendeki 216ya hic sigmaz. Fiyat guzelmis pc kasasi uygun olan icin
Valla enermax önceki sogutmam pompa arızası verdi o yüzden %100 sabit kullanıyorum ben direktPompa max %70 ayarlıyorum bios dan zaten radyatör kalın soğutması güzel full sesli evet o da fandna dolayı galiba şu an 13600k ile kasanın yanına taktım reverse fan ile fanları değiştirdim güzel denk gelmişti o sıralar
Valla enermax önceki sogutmam pompa arızası verdi o yüzden %100 sabit kullanıyorum ben direkt
Kankam konu açsan daha iyi olacak gibi ya bakınıyorum tam emin olamıyorum sığar mı sığmaz mı diye bir modeli buldum kesinlikle rahat sığar ama pahalı maalesef.Aldık hocam bakalım teşekkür ederim indirim için. Bu soğutucuya özel kasa önerebilir misiniz peki? Anakartım MSI MAG B850 Tomahawk max wifi. Ekran kartımda daha almadım ama 9060xt yada 9070 olur büyük ihtimalle.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bütçe 10Kyı geçmese mükemmel olur ama aşıyorsada önemli değil hocam sığmadıktan sonra soğutucuyu almanın bir manası kalmaz. Ben gerçekten kasalardan anlamıyorum bakıyorum ama sığar mı sığmaz mı çok bilmiyorum ilk kez sistem topluyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Tamamdır hocam teşekkür ederim. Daha sistemi tamamen toplamadığım için o kadar erken açmanın luzmu yok aklınızda varsa direkt kaydedecektim. Teşekkür ederim tekrardan.Kankam konu açsan daha iyi olacak gibi ya bakınıyorum tam emin olamıyorum sığar mı sığmaz mı diye bir modeli buldum kesinlikle rahat sığar ama pahalı maalesef.
Kule tipini kullanıyom enermax ın marka olarak öneririmEğer Türk Telekom kuponunuz varsa, fiyat 300 TL daha aşağı iniyor ve ürün tam bir fiyat/performans canavarına dönüşüyor. Soğutma performansı, kendisinden iki kat daha pahalı olan Arctic Liquid Freezer III 360 ile neredeyse kafa kafaya. Yarı fiyatına bu düzeyde bir performans sunması gerçekten muazzam. Yalnız dikkat etmeniz gereken kritik bir detay var: Radyatör yapısı oldukça büyük. Sipariş vermeden önce kasanızla uyumlu olup olmadığını mutlaka kontrol edin.
Detaylı incelemesi:![]()
LIQMAXFLO ARGB 420mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu (ELC-LMF420T-ARGB)
LIQMAXFLO ARGB 420mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu (ELC-LMF420T-ARGB) ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm İşlemci Soğutucuları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
![]()
Enermax Liqmaxflo 420mm AIO CPU Cooler Review - KitGuru
We reviewed the Enermax Liqmaxflo in 360mm form a while back but today we look at the big brother frwww.kitguru.net
bende lian li 216 var. Kullandigim Alphacool T38 240mm ile radyator kalinliklari bunla ayni ama uzunluklari esit degil ondan sigmaz gibi.Gerçekten sığmıyor mu acaba heveslenmiştilk
türk telekomlu isen mobil uygulamadan aşağıda mağazaya tıkla/ bi dünya fırsat ona tıkla idefix kuponu var görürsünTürk telekom kuponu ile ilgili bilgi verebilecek var mı nereden kupon alıyoruz ?