🔥İndirim Enermax Liqmaxflo ARGB 420 İşlemci Sıvı Soğutucu 3186TL TT Kuponu varsa (2886TL)

Mantıklı olur hocam incelemesi var şurda fiyat performans duruyor bence.
Almak istediğim işlemcide darboğaz yaparak test etmiş az önce izliyordum bende 😂 bence gayet mantıklı giderim 4k civarında bir kasa alırım kalan +6k civarı parayı diğer bileşenler için ayırabilirim. Fiyatıyla boyutuyla güzel ama kasa konusu harbiden sıkıntı. Teşekkür ederim hocam ilginiz için.

Maalesef sığmıyor ben de arctic lf3 420 aldım takarken sağlam terletti. Vidalamasam bile sabit duruyordu o kadar milimle oturdu yani.
ilginc, lancoolun kasa ici alani o kadar genis degilmis demek. Arctic de iyidir, aradaki 3° fark onemsiz bence. Zaten 60° uzeri sicakliklarin hepsi yuksek :)

216nin minik vidalari ve kasanin izgara mesafesi de beni cildirtti :) masraftan kisacagim diye su minik vidalari koymasalardi iyiydi, parmak tutmuyor gpuyu kasaya vidalarken. Sonraki kasami gpuya ozel montaj verenlerden sececegim (dikey montaj degil)

Son düzenleme:
ilginc, lancoolun kasa ici alani o kadar genis degilmis demek. Arctic de iyidir, aradaki 3° fark onemsiz bence. Zaten 60° uzeri sicakliklarin hepsi yuksek :)

216nin minik vidalari ve kasanin izgara mesafesi de beni cildirtti :) masraftan kisacagim diye su minik vidalari koymasalardi iyiydi, parmak tutmuyor gpuyu kasaya vidalarken. Sonraki kasami gpuya ozel montaj verenlerden sececegim (dikey montaj degil)
Aslında tam tersi epey büyük. Bu enermax birazcık uzun olduğu için sığmıyor. Kasaya neredeyse bütün 420mm sıvı soğutmalar oluyor. Keşke boydan biraz daha uzun olsaydı da push pull fan yapabilseydim diyorum onun dışında sorun yok. 9800x3d için 420mm push pull gereksiz zaten 3 fanlı haliyle bile düşük fan hızlarında 50 derecenin altında kullanıyorum.😀Kasamı seviyorum deepcool morpheus falan almadığım sürece değiştirmeyi düşünmem.

Artic çakması güzel bir soğutucu. Hele bu fiyata insana büyük kasa aldırası. Bunu alıp, kocaman kasa da aldınız mı ha bir de o kasaya 7-8 tane fan. İçeri de etinizi filan soğuk tutarsınız.

Pompa zaten sabit 100 çalışmıyor mu? Sadece fanlarının ayarı yapılmıyordu Arctic gibi tek kablo çıkıyordu diye hatırlıyorum.
Hayır. Pompa + fan hızını kontrol edebiliyosun aynı anda. Ayrı ayrı olmuyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

pompanın içe toz kaçmasın fan ömrü uzun olsun diye konmuş adam çıkarın diyor jsjsjsj
Kendim kullanıyorum kapağı cıkardım mümkünse fanı da durdururdum

Hayır. Pompa + fan hızını kontrol edebiliyosun aynı anda. Ayrı ayrı olmuyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kendim kullanıyorum kapağı cıkardım mümkünse fanı da durdururdum

Arctic gibi tek kablo girişi var. Bildiğim kadarıyla pompa tam hız da, bağladığımız kablo ile de fan ayarı yapıyoruz. Çalışma düzeni Arctic'ler gibi.

Bir de fan kapağı çıkarılabilir bir fan kapağı yani sökünce kırmıyosun ne alakaysa arkadasın inadı
Aynen birde aralari çok açık toz filtresi diyecek nerdeyse.😂

O fandan hiç rahatsız olmadım ben. Sorun yaşamadım.

Arctic gibi tek kablo girişi var. Bildiğim kadarıyla pompa tam hız da, bağladığımız kablo ile de fan ayarı yapıyoruz. Çalışma düzeni Arctic'ler gibi.
Valla pompa da yavaşlıyor gibiydi bayadır ellemiyorum da aksam denerim belki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,207,099
Üyeler
193,252
Son üye
M_odem
Geri