Wraith İade Edememe Furyasına Ben De Katıldım.

Bu arada kabul etmemek için bahane arıyorlar zaten. Müşteri memnuniyeti çok iyi bir marka değil kendi gözlemimce. Keşke 400 lira daha verip Steelseries alsaydın hiç bunların ağız kokusunu çekmezdin. Canın sağolsun boşver.
En eski mousepad'im Steelseries'di. Yıpranmıştı kenarları, meraktan markaya atmıştım kenarları yıpranmasın diye ne yapılabilir vs. adamlar kusur sayıp yenisini yollamıştı. Şaşırtmıştı.

Yeni gönderileni de kedilerim yedi afied olsun :kekw: ondan farklı renkte mousepadler bakıyordum

Niye ugrasiyorsunki koy ikinci ele sat ugrasmana deg
Öyle deneyeceğim ya sadece bir şey çıkacağından değil zaten. Bunu kimse elimden almaz ya koku öyle kötü bir koku. Belki kimyasallar ile falan geçirebilirim bilmiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

leş gibi petrol karışımı kokuyodur hee :PeepoLeave:
Berbat hocam nefes alamıyorsun 1 dakika yanında durmayla.

Öyle deneyeceğim ya sadece bir şey çıkacağından değil zaten. Bunu kimse elimden almaz ya koku öyle kötü bir koku. Belki kimyasallar ile falan geçirebilirim bilmiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Berbat hocam nefes alamıyorsun 1 dakika yanında durmayla.
Yıka azalır bence.

Yeni Wraith Deskmat'lar çıkmıştı dedim grisini alayım. Geldi sipariş temiz şekilde. Genelde bu klasik mousepad kokusu olur ya birkaç gün sürer, balkona bırakırsın vs. geçmedi o koku. 1.5 hafta boyunca balkonda havalandırmama rağmen geçmeyince Wraith'e gönderip iade isteyeyim dedim. Tabi kutusunu atmıştım bile geçer herhalde koku diye(Wraith gibi adice düşünen firmaya kozu burada verdim)

İadeyi düzgünce paketleyip yolladım kendi kutusu hariç. Tabi ki de kabul etmediler.

Alıntıyı görüntüle

Bilgilendirme olarak paylaşayım dedim. Kutusunu atmayın. Gerçi atmasanız da iade almayabilirler :kekw: ama en azından THH'ye bahane bulamazlar.

Ben de THH'de deneyeceğim şansımı da hiç benim lehime olacağını sanmıyorum. Olmadı avukat arkadaşlarımla hallederim bir şeyler.

İyi ki fiyatı yüksek bir ürün falan değildi. Yoksa mahkemelik olurdum valla :kekw:
Hoşgeldin okadar alış veriş yaptım yanlış kablo aldım birde gelen kablo 0 değil dedim açılmış ürün alamayız dediler 😂 mal bandrol var onun harici sağ taraf zaten normal Kapaklı kutu açılınca açılıyor bu malı bandrolsuz kısımdan açılıyor zaten normalde şekilde dalga mı geçiyorsunuz dedim zorla değişim yaptırdim kablo iade etsem almazlar doğru olanı yollucaklar.
Acsanda acmasanda.
İncehesap, wreith felan iade etmek nerdeyse imkansız.
Alan adam açmış kullanmış strece sarmış içinden streç çıktı 😂

Hoşgeldin okadar alış veriş yaptım yanlış kablo aldım birde gelen kablo 0 değil dedim açılmış ürün alamayız dediler 😂 mal bandrol var onun harici sağ taraf zaten normal Kapaklı kutu açılınca açılıyor bu malı bandrolsuz kısımdan açılıyor zaten normalde şekilde dalga mı geçiyorsunuz dedim zorla değişim yaptırdim kablo iade etsem almazlar doğru olanı yollucaklar.
Acsanda acmasanda.
İncehesap, wreith felan iade etmek nerdeyse imkansız.
Alan adam açmış kullanmış strece sarmış içinden streç çıktı 😂
İncehesap'a 2 iade yaptım yeni sorun yasamadim. Tabi paketler kapali kutuydu acmadim.

İncehesap'a 2 iade yaptım yeni sorun yasamadim. Tabi paketler kapali kutuydu acmadim.
Bozuk çıkan malıda değişim yapıyorlar mal bozuk ben iade istiyorum ucana kacani servise çekiyorlar.
Özellikle lian ürünleri alıyorum garanti oksit git gel yapıyor son zamanda çıkan lcd-c ürünler çok iğrenç malasef hep problem.
Firma kalite olarak iyi ama iade olayları git göte zorlaşıyor bütün firmalarda böyle.

Bozuk çıkan malıda değişim yapıyorlar mal bozuk ben iade istiyorum ucana kacani servise çekiyorlar.
Özellikle lian ürünleri alıyorum garanti oksit git gel yapıyor son zamanda çıkan lcd-c ürünler çok iğrenç malasef hep problem.
Firma kalite olarak iyi ama iade olayları git göte zorlaşıyor bütün firmalarda böyle.
Firma kalite olarak iyi ama iade olayları git göte zorlaşıyor bütün firmalarda böyle. bencede :kekw: :kekw: :kekw: subliminal mesajıda vermiş oldun firmaya

hocam kutuyu atmasaydınız keşke , bence hiçbir firma bu durumda iade almaz , mousepadi iyi bi yıkayın sabunla falan geçer bence koku

Yüzeyi speed'e yakın ve böyle serin bir yüzey mi? Havit'in Kraken mouse padinde de öyle bir yüzey var. Keza Claws, Porge ve XRades gibi mouse padler de aynı yüzeyi kullanıyor. Ben bu yüzeyi pürüzsüz olsa da sevmiyorum. Bunların YT reklamcısı da önceden Porge ve XRades övdü diye, forum papaganları (birisi hatta İngiltere'de yaşıyor, çocuk denemediği ürünü övüyor) sürekli öneriyor. Bu Çin üretimi giriş seviyesi mouse padler fiyatına göre hiç de kaliteli olmuyorlar.

Tasarımı baskı mı yoksa yapıştırma mı? Genelde yapıştırmalar bu bana göre kötü yüzeyi kullanıyorlar.

Giriş seviyesi mouse padlerde üretim yaptırdıkları Çinlilerin işi kötüyse bilelim. Ben halen o tarafta üst firması tekstil olan KlasseGear'ı daha önde görüyorum. Bazı insanlar sevmese de böyle tüylü yüzeyi, (Kensei, SAO falan ₺1500 mouse padlerinde de o tüylenme oluyor) o speed Çinli üretimlerden daha iyi oluyor. Keza baskısı yapıştırma değil. KlasseGear'da sadece Kensei ve Wraith SAO göre Longteng sonra öneririm, kötü değil ama SAO ve Kensei çok daha iyi mouse padler.

hocam kutuyu atmasaydınız keşke , bence hiçbir firma bu durumda iade almaz , mousepadi iyi bi yıkayın sabunla falan geçer bence koku
Gelince deneyeceğim.

Yüzeyi speed'e yakın ve böyle serin bir yüzey mi? Havit'in Kraken mouse padinde de öyle bir yüzey var. Keza Claws, Porge ve XRades gibi mouse padler de aynı yüzeyi kullanıyor. Ben bu yüzeyi pürüzsüz olsa da sevmiyorum.

Tasarımı baskı mı yoksa yapıştırma mı? Genelde yapıştırmalar bu bana göre kötü yüzeyi kullanıyorlar.

Giriş seviyesi mouse padlerde üretim yaptırdıkları Çinlilerin işi kötüyse bilelim. Ben halen o tarafta üst firması tekstil olan KlasseGear'ı daha önde görüyorum. Bazı insanlar sevmese de böyle tüylü yüzeyi, o speed Çinli üretimlerden daha iyi oluyor. KlasseGear'da sadece Kensei ve Wraith SAO göre Longteng sonra öneririm, kötü değil ama SAO ve Kensei çok daha iyi mouse padler.
KlasseGear gibi. Sadece marka basmışlar sanki kendi tasarımları değil gibi.

Zaten alırsam oradan alırım gibi artık. 2 tane var elimde KlasseGear, ikisinin de kokusu geçti hızlıca. Bir tek bu kenarları dikişli olanlarda dikişin bittiği/dikişten çıkarıldığı bir yer oluyor ya, birinde o dikiş yeri açıldı. Çok açılmadan kestim, sıkıştırdım onu da.

Yeni Wraith Deskmat'lar çıkmıştı dedim grisini alayım. Geldi sipariş temiz şekilde. Genelde bu klasik mousepad kokusu olur ya birkaç gün sürer, balkona bırakırsın vs. geçmedi o koku. 1.5 hafta boyunca balkonda havalandırmama rağmen geçmeyince Wraith'e gönderip iade isteyeyim dedim. Tabi kutusunu atmıştım bile geçer herhalde koku diye(Wraith gibi adice düşünen firmaya kozu burada verdim)

İadeyi düzgünce paketleyip yolladım kendi kutusu hariç. Tabi ki de kabul etmediler.

Alıntıyı görüntüle

Bilgilendirme olarak paylaşayım dedim. Kutusunu atmayın. Gerçi atmasanız da iade almayabilirler :kekw: ama en azından THH'ye bahane bulamazlar.

Ben de THH'de deneyeceğim şansımı da hiç benim lehime olacağını sanmıyorum. Olmadı avukat arkadaşlarımla hallederim bir şeyler.

İyi ki fiyatı yüksek bir ürün falan değildi. Yoksa mahkemelik olurdum valla :kekw:
Mouse padde Klassegear’ı tek geçerim ya. 1 tane uzun aldım, 2 yıl kullandım; bu yıl da 48x40’lık kısa olanı aldım. İkisinden de gayet memnunum. Uzun olanı iş yerine getirdim, kısa olanı evde kullanıyorum. Ne bir koku var ne de başka bir sorun. İkisi de dikişli, bayağı kaliteli. Baskıları da muhteşem.

Geri