FearlessTRX
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
bu arkadaş sağolsun gaza getirdi beniNeden 5? Mesela neden 6 değil, 8 değil de 5? Paranız o kadarına mı yetti?
bu arkadaş sağolsun gaza getirdi beniNeden 5? Mesela neden 6 değil, 8 değil de 5? Paranız o kadarına mı yetti?
önceden söyledim, bütçeyi kullandık daha aşağısı kurtarmaz dediler ben de enselerine şaplağı koydum mekanı terkettim@Abdullah Hacıgül Abi 225F 580 li sistem düşünmez misin? Ram ssd krizinden beri 30k ya sistem bulunmaz oldu. İtopya kendi adına 32k dan çıkardı sana özel 30k dan yaparlar herhalde.
yav gelmicek zaten takmayınKaçırdığımız şeye bak ya üzdü en azından denemedik demezdik deneyemedik.
gelecek.yav gelmicek zaten takmayın
Nerden biliyorsun mesela güzel kardeşim ?yav gelmicek zaten takmayın
Dostum seni duyamıyorum, ne dedin?yav gelmicek zaten takmayın
Ne demişler coinler ve intel ürün alınmaz risk oranı çok yüksekB580'i 9400 liraya taksitli aldık diye sevinirken bu konuyu görmek...
Tüm Türk halkı olarak gözümüz doymadığı için bu haldeyiz eline geçen cebe indiriyor onlarıda durdurdan bir şey yok çünkü yapabiliyorlarNeden 5? Mesela neden 6 değil, 8 değil de 5? Paranız o kadarına mı yetti?
Bütçe kalmadı = yeni şube açıcaz para lazım.önceden söyledim, bütçeyi kullandık daha aşağısı kurtarmaz dediler ben de enselerine şaplağı koydum mekanı terkettim