Yardım AMD SÜRÜCÜ ZAMAN AŞIMI UYARISI

xpg kayber 750w
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

az önce kontrol ettiğimde anakartın bıos sürümü güncel olmadığını gördüm acaba ondan kaynaklı bir sorun olabilir mi
Yani neden olmasın :D o bile sebep oluyor olabilir denemekte fayda var. benim önerim ilk bir önceki sürücüye veya 26.1.1'e dönmek olur.

Aynı psu varmış, güncellemeyi dene bazen küçük bir şey sürekli sıkıntı çıkarabiliyor, adrenalin üzerinden herhangi bir ayar yaptın mı
hatırladığım kadarı ile hayır zaten çok anlamıyorum öyle çok bir ayar kurcalamam

Yani neden olmasın :D o bile sebep oluyor olabilir denemekte fayda var. benim önerim ilk bir önceki sürücüye veya 26.1.1'e dönmek olur.
bir önceki sürücüyü denedim birde dediğin gibi 26.1.1 deneyelim denemekten zarar gelmez heralde :)

hatırladığım kadarı ile hayır zaten çok anlamıyorum öyle çok bir ayar kurcalamam

bir önceki sürücüyü denedim birde dediğin gibi 26.1.1 deneyelim denemekten zarar gelmez heralde :)
Pragmata oynayamazsın eski sürücülerle onu kimse belirtmemiş söyliyim dedim.

O zaman mecbur oyuna patch beklenecek :D reditte trilyontane konu var 5070 , 9070xt , 9060xt , 5080 cart curt.

sürücülerim şuan tamamen güncel bir sorun yok ve olay pragmatadan ibarette değil dediğim gibi detroit ve cs 2 de yine aynı sorunu yaşıyorum oyun bi anda crash atıyor ve sürücü zaman aşımı uyarısı veriyor ama last of us 2 ye sorunsuz şekilde girebiliyorum ben buna anlam veremedim şuan

bir arkadaşıma danıştım bu durumu windows update ile sürücülerin çakışma durumu da olabilir yani bilemiyoruz her yolu deniyorum şuan çözmek için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,136
Üyeler
193,269
Son üye
herakes
Geri