7 Bin Tl ddr5 Ram Önerisi?

cl38 ile cl30 arasında %10 performans artışı falan mı oluyor :)
performans etkisi %1 civarıdır
Ya %0.5 olsa bile ben fazla para verip cl30 32 alırım. Çoğu dinlediğim youtube kanalınsa cl36 ram önerenleri dövüyorlar 😂. Her neyse herkesin kendi fikri saygı duyarım. Benim de fikrim aynen yazdığım mesajdaki gibi. DDR 5 te de şuan en uygun ram patriot viper diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Geçen eleman cl32 32 ile cl 34 64 gb karsilastiriyordu ne dersin konu hakkında
Bi tık abartı mı olmuş sanki :D. Ama bi tık üstü değil. Bi tık

Ya %0.5 olsa bile ben fazla para verip cl30 32 alırım. Çoğu dinlediğim youtube kanalınsa cl36 ram önerenleri dövüyorlar 😂. Her neyse herkesin kendi fikri saygı duyarım. Benim de fikrim aynen yazdığım mesajdaki gibi. DDR 5 te de şuan en uygun ram patriot viper diye düşünüyorum.

Bi tık abartı mı olmuş sanki :D
hynix cipli ram alıp istediğiniz cl mhz de çalıştırın o halde :D

Bi tık abartı mı olmuş sanki :D. Ama bi tık üstü değil. Bi tık
Atayimmi tekrardan

Neyse ben yatıyorum. Herkese hayırlı geceler.

Ben düşünüyorum bazilari bisey bilmeden gidip 32 alsın o bazıları
Hocam bazıları kim yaw ikinizde sürekli gönderme yapıyonuzda bana mı yapıyonuz kime yapıyonuz :D açıkça söyleyin yaw kendimi töhmet altında hissettim. Ben bi yanlış öneri falan mı yaptım bi yerde?

Neyse ben yatıyorum. Herkese hayırlı geceler.

Hocam bazıları kim yaw ikinizde sürekli gönderme yapıyonuzda bana mı yapıyonuz kime yapıyonuz :D açıkça söyleyin yaw kendimi töhmet altında hissettim. Ben ni yanlış öneri falan mı yaptım bi yerde?
Yok sen değil o bazıları şuan burda değil ama burda olsa kendisinin haklı olduğunu söylerdi

Bu gün 7.5e viper venom 6400mhz cl32 aldım. En uygun fiyatlı bu oluyor genelde. Goodramin ramlaride uyguna denk geliyor
Hocam bu goodram iyi midir? 6000mhz cl36 7.5’a anlaştık. Bir de oc yapabiliyor muyum bunda? Asus prime b650m r anakart var.

Ekler

• IMG_2754.webp
    IMG_2754.webp
    180.9 KB · Hit: 13
Hocam bu goodram iyi midir? 6000mhz cl36 7.5’a anlaştık. Bir de oc yapabiliyor muyum bunda? Asus prime b650m r anakart var.
0 ürün ise 7.5 iyi fiyat sayılır. Ama onun harici daha iyi fırsatlar denk gelir

Geri