Kahve Makinesi Önerisi?

GörkemW

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,068
Arkadaslar fiyat performans kahve makinesj ariyorum onerisi olan varsa link atabilirse sevinirim. Çok pahali olmasin.

Hocam şu makinelere bir bak derim uygun fiyatlı ve çok kullanışlı ben kullanıyorumhttps://www.amazon.com.tr/s?k=KAHVE+MAK%C4%B0NASI&linkCode=sl2&tag=yazamerhaba-21
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam şu makinelere bir bak derim uygun fiyatlı ve çok kullanışlı ben kullanıyorumhttps://www.amazon.com.tr/s?k=KAHVE+MAK%C4%B0NASI&linkCode=sl2&tag=yazamerhaba-21

Hocam linki tekrar atar misiniz ? Sizin kullandiginiz gorunmuyor

Halihazırda kullandığım makinem. Tavsiye ederim. Daha uygun satan yerleri de bulabilirsin ufak bir araştırmayla.
Iyi gorunuyor hocam da marka grundig bi tık o cekindirdi

Son düzenleme:
Hocam linki tekrar atar misiniz ? Sizin kullandiginiz gorunmuyor

Iyi gorunuyor hocam da marka grundig bi tık o cekindirdi

Grundig mi? BEKO direk ya, nerede Grundig yazıyor? Vallahi kahveyi de, sütü de sıcacık köpüklü mis gibi yapıp içiyorum. Arada karamel, fındık, vanilya gibi şuruplarda ekleyip aromalı yapıyorum.

Tam olarak nasıl bir şey arıyorsun , filtre kahve makinesi mi espresso makinesi mi ? Ucuz bir şey alıyorsan yarı otomatik olur anca tam otomatikler pahalıya kaçıyor.

Tam olarak nasıl bir şey arıyorsun , filtre kahve makinesi mi espresso makinesi mi ? Ucuz bir şey alıyorsan yarı otomatik olur anca tam otomatikler pahalıya kaçıyor.
Filtre genel olarak evet ama sutlu kahvelerde arada iciyorum.

yarı otomatik espresso olarak vestel barista kullanıyorum. kahve gurmesi değilim ama incelemeler tadının pahalı makinelerden farksız olduğunu söylüyordu. 4000-4500 civarı fiyatı var şu an .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,235
Üyeler
194,252
Son üye
Xreq
Geri