AMD Ryzen 7 9800X3D Isınıyor! Sorunu Çözemedim!

Yukarda attık fotoğrafı ordan anlayabilir misin ? Biosta Pump hızı gösteriyor takmasalar gözükür mu ?
hocam cpu pump’a fan takmışlar gibi geliyor bana ama emin de olamıyorum. Anakart marka modelini söyler misin? Senin cpu Pump neredeymiş ona da bir bakayım ben

Sıvı soğutucusu arızalanmış gibi duruyor. O kadar şey yapıp da düzelmiyorsa son çare o kalıyor. Bazı MSI sıvı soğutucu modelleri arızalanabiliyordu.

hocam cpu pump’a fan takmışlar gibi geliyor bana ama emin de olamıyorum. Anakart marka modelini söyler misin? Senin cpu Pump neredeymiş ona da bir bakayım ben
1777669667958.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

MSI PRO B650-S WIFI AMD B650 Soket AM5 DDR5 7200MHZ(OC) ATX Gaming

Sıvı soğutucusu arızalanmış gibi duruyor. O kadar şey yapıp da düzelmiyorsa son çare o kalıyor. Bazı MSI sıvı soğutucu modelleri arızalanabiliyordu.
İşlemcim yanmasın ne olursa olsun

Yanmaz merak etme. Çok ısınırsa sistem güvenlik için bilgisayarı kapatır ya da yeniden başlatır. Ama farklı bir soğutucu dene.

Yanmaz merak etme. Çok ısınırsa sistem güvenlik için bilgisayarı kapatır ya da yeniden başlatır. Ama farklı bir soğutucu dene.
21 temmuz 2024 de almışım max 2 yıl garantisi oluyor diye biliyorum garantiye göndereyim baksınlar

Alıntıyı görüntüle

MSI PRO B650-S WIFI AMD B650 Soket AM5 DDR5 7200MHZ(OC) ATX Gaming

İşlemcim yanmasın ne olursa olsun
Dostum üzgünüm ama doğru takılmış gibi duruyor. Hasar almış olabilir

21 temmuz 2024 de almışım max 2 yıl garantisi oluyor diye biliyorum garantiye göndereyim baksınlar

Varsa gönder tabi. Farklı soğutucu deneyebileceğin arkadaşından, bilgisayarcıdan vs bir yer varsa farklı soğutucu ile de test edebilirsin.

Öfff yorumlara gel.

Soğutucuya laf edenler mi dersin. Macunu değiştir diyenler mi dersin. Ne dersen de;

Konu sahibi arkadaşım;

Herşeyi autoda mı kullanıyorsun? Biostan haber ver. İşlemciyi tak çalıştır mı kullanıyosun?

curve optimizer all core -25 (negative) yapıp tekrar dener misin. Önce bi ayarlarını kontrol edelim ondan sonra soğutucuya bakarız

Son düzenleme:
Öfff yorumlara gel. Bu cahillik nerden geliyor?

Soğutucuya laf edenler mi dersin. Macunu değiştir diyenler mi dersin. Ne dersen de;

Konu sahibi arkadaşım;

Herşeyi autoda mı kullanıyorsun? Biostan haber ver. İşlemciyi tak çalıştır mı kullanıyosun?

curve optimizer all core -25 (negative) yapıp tekrar dener misin 😃
Evet her şey autoda hiç bir şeyine ayar çekmedim curve optimizerı bulursam yapacağım bu anakartı biosu çok karışık

Evet her şey autoda hiç bir şeyine ayar çekmedim curve optimizerı bulursam yapacağım bu anakartı biosu çok karışık

internetten bakabilirsin bende yeni biosları bilmiyorum ama curve optimizer ayarı mutlaka var. Am5 lerin biosları daha ayrıntılı evet

Son düzenleme:
Geri