Hisoka
80+
- Reaksiyon skoru
- 59
hayırlı olsunBENIMKINI ONAYLADI 01.08 DE ALMISIM 25 DKDIR DAHA YENI ONAYLADI ŞÜKÜR UĞRASTIMA DEYDI 1.25 KRŞ TAN SATARIM ARTIK
hayırlı olsunBENIMKINI ONAYLADI 01.08 DE ALMISIM 25 DKDIR DAHA YENI ONAYLADI ŞÜKÜR UĞRASTIMA DEYDI 1.25 KRŞ TAN SATARIM ARTIK
Söz konusu 2 kuruşluk şey değil imkanı olan var olmayan var bende kardeşime alacaktım daha bugün bozuldu kulaklığı şuan maddi gücümde yok bunu gördüm yarım saat f5 attım ama alamadım kardeşimde üzüldü bende ee şimdi yarın sarı siteye 1000 tl kar için koyacaklar büyük godamanlar stok yapıp böyle şeyler yapınca küfreden millet kendisi de aynı şeyleri yapıyor![]()
zaten ddos atıp stok erittiler o kadar stok oldugunu düşünmüyorum güzel kolpa attılarfiyat normalde dönünce site düzeldi incehesap bilerek yapıyor gibi bunu boşuna alarm kurup uyandık
yaw ne yapmış olabilirsin ki ** böyle hepsi 1 tl'den üç adet tamamlanmış (başarısız da olsa)
bulursan haber ver. güzel tiyatro çevirdiler ne hikmetse stok bitince site açılıp normale döndü.
Ben şimdi 1.25 krstan açacam ilanSahibindene eklerler bi 1 saate
Ulan Dayı Hayırlı OlsunBENIMKINI ONAYLADI 01.08 DE ALMISIM 25 DKDIR DAHA YENI ONAYLADI ŞÜKÜR UĞRASTIMA DEYDI 1.25 KRŞ TAN SATARIM ARTIK
Söz konusu iki kuruşluk ürün değil, yaptıkları karaktersizlikler. Bunlar her şeyi hak ediyor.İki kuruşluk şey için böyle bir beddua etmeye gerek var mı ?