❌İndirim Bitti! 🔥 İncehesap 01.00 Fırsatı: 1 TL’ye 7.1 Gaming Kulaklık! 🔥

bi şeyde ihtiyacımız vardı alamadık ya. Haftaya düşey sarı site ilanları.

Ekler

• klk.webp
    klk.webp
    225.7 KB · Hit: 109
Söz konusu 2 kuruşluk şey değil imkanı olan var olmayan var bende kardeşime alacaktım daha bugün bozuldu kulaklığı şuan maddi gücümde yok bunu gördüm yarım saat f5 attım ama alamadım kardeşimde üzüldü bende ee şimdi yarın sarı siteye 1000 tl kar için koyacaklar büyük godamanlar stok yapıp böyle şeyler yapınca küfreden millet kendisi de aynı şeyleri yapıyor :D

Hocam kardeşinin kulaklığı bozuldu diye bunu alırsan yine ucuz üründen dolayı kulaklığı bozulacak kısır döngüye girer. Amazon Depo konusuna buyur donanımarşivinin altın değerinde konusudur. Kablolu Cloud 3 2500e düşüyor emin ol 60 TL'den daha karlı olur

yaw ne yapmış olabilirsin ki ** böyle hepsi 1 tl'den üç adet tamamlanmış (başarısız da olsa)
internetten mi ? başka bir taktiği mi var ? ben anlamadım 120 mbps 50'ye yakın da upload ile seteye giremedim 17 dk geçti zor sepete ekledim daha sonra kendi kendi üç tane oldu defalarca sepet kısmına girmeye çalıştım ki o üç adeti bir yaoayım ve yarım saat full uğraş sonucu hiçbir şey alamadım.

hazır site kendine gelmişken biraz sepete ödeme ekranına çık gir yapayım 40 dakikadır deniyorum giremedim içimde kaldı

Geri