Palo DAYI 👑
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,756
Benim kumarım burda biter beyler hepinize iyi geceler
Benim kumarım burda biter beyler hepinize iyi geceler
30 farklı hesaptan almıştır yazılım sayesinde bence o kadar mal değildir bir hesaptan 30 tane alacak kadar.İptal Olmuştur Ama İnternet Stoğuna Geri Düşmemiştir .
Konu Sahibi Olarak Alamadımya O ÜzdüBen de zor da olsa aldım, umarım doğru kişiler alabilmiştir. İyi forumlar.
La Ziyaretçi Olarak Yorum Neaaa yorum yapabiliyorum
Diğer adres öğrenci yurduydu ya sorma hsjsshjetizz kargoyla allah kurtarsın diğer adresin kapısında uyumak daha mantıklı bir seçenek
nerde paylaştı merak ettim 30 taneyi nasıl aldı ben önceki aldığımda aile apartmanında yeğenlerede aldırdım diye sorun yaşadım zor kanıtladım30 farklı hesaptan almıştır yazılım sayesinde bence o kadar mal değildir bir hesaptan 30 tane alacak kadar.
nerde paylaştı merak ettim 30 taneyi nasıl aldı ben önceki aldığımda aile apartmanında yeğenlerede aldırdım diye sorun yaşadım zor kanıtladım
Ben dedim yapay zeka tekte veremez koddan analyan biri yonlendirmeli diyeBirisi yapay zeka çok hatalı falan filan diyordu alabildin mi sen ?
Turkcell tam bu ani mi buldu yani ?Senin türkcell büyük oyun döndürmüş gamepower 1tl kulaklık fırsatını kaçırmamış
bende boyle bir sey yok F5 at biGüzel Olmuş Bence Ama Bu Forum Kitlesini Düşürmez Mi ?
@Mehmet Yılmaz , @Abdullah Hacıgül , @mertkuskapan
Alıntıyı görüntüle