❌İndirim Bitti! 🔥 İncehesap 01.00 Fırsatı: 1 TL’ye 7.1 Gaming Kulaklık! 🔥

Benim kumarım burda biter beyler hepinize iyi geceler

Benim kumarım burda biter beyler hepinize iyi geceler
a green frog is waving his hand in the air .

valla bende yeni pc toplarken kulaklık araştırıyordum denk geldi deneyim dedim alabildim. Kayıtlı kartlarım silinmişti kartı girdiğimde alamadım ama garantipay ile öde deyince direkt ödeme sayfasına attı orda hiç donmadı. İlk defa böyle bir etkinliğe katıldım

30 farklı hesaptan almıştır yazılım sayesinde bence o kadar mal değildir bir hesaptan 30 tane alacak kadar.
nerde paylaştı merak ettim 30 taneyi nasıl aldı ben önceki aldığımda aile apartmanında yeğenlerede aldırdım diye sorun yaşadım zor kanıtladım

nerde paylaştı merak ettim 30 taneyi nasıl aldı ben önceki aldığımda aile apartmanında yeğenlerede aldırdım diye sorun yaşadım zor kanıtladım

%100 emin değilim ilanın fiyatı yeni düştü bu seviyelere gaming gecesinde aldığını düşünüyorum şahsen Akakaçe de son 6 ayın en düşük fiyatı gözüküyor birde.

Son düzenleme:
Birisi yapay zeka çok hatalı falan filan diyordu alabildin mi sen ?
Ben dedim yapay zeka tekte veremez koddan analyan biri yonlendirmeli diye

Ama bu arkadasin ki bot degil zaten cok sacma bir sey kisaca siz onay kodunu girdikten sonra bu kodu consele yapistirdiginizda sizin yerinize onayla tusuna basiyor

La sorun zaten birak banka oanyi ekranini adres ekranina bile gelemiyordu kimse onay ekranina geldikten sonra tek isin kodu yazip onayla tusuna basmak bu kod sadece senin yerine onayla butonuna basiyor yani hic bir ise yaramiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Senin türkcell büyük oyun döndürmüş gamepower 1tl kulaklık fırsatını kaçırmamış
Turkcell tam bu ani mi buldu yani ?

Yok hocam kesin nazar,haset falan Bot kurdum dedim 40 kisi banada ver dedi gozu kaldi milletin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Güzel Olmuş Bence Ama Bu Forum Kitlesini Düşürmez Mi ?

@Mehmet Yılmaz , @Abdullah Hacıgül , @mertkuskapan

Alıntıyı görüntüle
bende boyle bir sey yok F5 at bi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,592
Üyeler
193,443
Son üye
kayix