Cs2 fps değerleri normal mi?

Zentimings Kullanmıyorum hocam ama isterseniz afterburne açıp atabilirim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Madedi gücüm olunca güzelk bir kule tipi almaya planlıyorum hocam ama işte ram fiyatları malum maalesef satsam bu ramleri ucuza gider diye düşüyorum öyle çok fark olunca ödeyemem maalesef.

Zaten Fiyatlar düzelince satın ram’i yenisini alın dedim şimdi demedim

Ayrıca Kule tipi soğutucu o kdar pahalı değil hocam bir ara yeni dahabdğzgğn bşr şey alın hatta almadan önce foruma danışın kesinlikle kampanyalı ve daha güzel ürün önerirler

Ayrıca Dediğim gibi grafik ayarlarını
Low - Medium arası yapın o X8 ve X16 da kapatın yada kısın çözünürlüğüde isterseniz 1280x960 (4:3) yapın Fos yine Çok fazla artacaktır

Zaten Fiyatlar düzelince satın ram’i yenisini alın dedim şimdi demedim

Ayrıca Kule tipi soğutucu o kdar pahalı değil hocam bir ara yeni dahabdğzgğn bşr şey alın hatta almadan önce foruma danışın kesinlikle kampanyalı ve daha güzel ürün önerirler

Ayrıca Dediğim gibi grafik ayarlarını
Low - Medium arası yapın o X8 ve X16 da kapatın yada kısın çözünürlüğüde isterseniz 1280x960 (4:3) yapın Fos yine Çok fazla artacaktır
Şuan orta ayarlarda ve x2 ve orta ayarlarda.

Hoca sen ayar düşür sana yeteri kadar akıcı gelecektir oyun. Başka bir şey yapmana gerek yok şuan. Bide expoyu aç.
Zentimings açıp ss atar mısın
Hocam kusura bakmayın bir şey daha soracağım, amd Sofware de oyun profili ne olmalı sizce global ararlarda kullanıyorum da.

Öncelikle FPS oyunlarında kimse full ayarda oynamaz çünkü bu oyunlarda FPS önemlidir. Ayrıca kafalar daha geniş görünsün diye gerçek oyuncular çözünürlüğü 1280x960 (4:3) yapar. (Buda Fps de arttırır)

Grafik ayarlarınızı en azından medium yapın; özellikle o X8 ve X16 dediğiniz şeyler FPS'in içinden geçer, onları değiştirin. (Youtube’a CS2 settings yazın, zaten bir ton video çıkar.)

Ayrıca o soğutucu kendini bile soğutamaz, bu yüzden işlemci ısınır. CS’de FPS’i işlemci belirler ve işlemci ısınınca performans kısar. Daha iyi bir soğutma alın, mesela 6 bakır borulu bir kule tipi işinizi görür.

RAM’e gelince, keşke 5600MHz CL36 alsaydınız keşke. RAM'den belli ki hazır sistem almışsınız, araya sıkıştırmışlar. İleride RAM fiyatları düştüğünde değiştirin
4:3 1280x960 kenar yumuşatma haricini lowa al bi o fpsye bakalım yüksekte cs fpsine bakmak saçmalık oluyor.
Hocam kusura bakmayın bir şey daha soracağım, amd Sofware de oyun profili ne olmalı sizce global ararlarda kullanıyorum da.

Son düzenleme:
Güzel kafa kanka çok kullanma tamam mı zarar verir sana 9060xt ne zamandan beri 2K kartı sen şimdi 5070e de 4k kartı dersin 9070 9070xt 2K/4k kartı 5070 2k 5070ti 5080 4k kartı

9500f ile 7500f in neredeyse farkı yok o kadar fps vermesi garipmiş debloat falan yaptın mı

Rekabetçi oyun için önemli olan CL ve mhz değeri 5200de CL kaç oluyor 36 mı 38 mi? Elindeki ram m-die gibi çokta iyi bir şey değil CL değerini düşürüp mhz NE kadar artırırsan sana o kadar iyi ayrıca biostan sam aktif et amd Ekran kartı ve işlemcin var
bütün fps artıma debloat hepsini yaptım işlemciye +300mhz curve ayarı ramlar +200mhz

Çok fazla mesaj gelmiş okumaya erindim sorununuz çözüldü mü yardım lazım mı

Hocam Cs’de Performans’a veya dengeliye Alın amd software’daki CS profilini yada globalde de bırakabileisiniz

Ayrıca Aklıma gelmişken Yeni Soğutucu alana kadar İşlemcinize Undervolt yapın çok daha serin çalılır ve performans kaybetmez hatta oerformansınında artma olasılığı bile var vs….

960p ve altı çözünürlük işkence 9700x 9070xt ile 1080p low hatta 2k low seçkin 500 fPS altını görmüyor dust mirage 600-650 FPS ortalaması

onları kendine göre yapman lazım ama olmazsa olmaz olarak afmf gibi ayarları açabilirsin fpse direkt katkı sunuyor hatta fsrı da unutma. ben 6600 5500 ile 1280x960 düşük orta ayarlarda 300ün altını çok nadir görüyorum. görüntü de öyle çamur olmuyor super resulation görüntüyü biandan netleştiririyor çünkü. istersen kendi software ve oyun içi ayarlarımı da paylaşabilirim.

Geri