şahin doğan
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 12,442
Sol tıkta sorun var, bazen 2 kere tıklıyor, bazen basılı tutarken kendi kendine bırakıyor. Switch değişmesi lazım galiba, ne önerirsiniz?
bendeki sanırım 1.5 sene oldu sıfır sıkıntı ama arkadaşımda da benzer sorun vardı devre temizleme ile çözmüştü denyebilirsinSol tıkta sorun var, bazen 2 kere tıklıyor, bazen basılı tutarken kendi kendine bırakıyor. Switch değişmesi lazım galiba, ne önerirsiniz?
içini açtım bişeyler yaptım düzelmişti bendeSol tıkta sorun var, bazen 2 kere tıklıyor, bazen basılı tutarken kendi kendine bırakıyor. Switch değişmesi lazım galiba, ne önerirsiniz?
Bişeyler derkeniçini açtım bişeyler yaptım düzelmişti bende
bende bilmiyom switce üfledim bastırdım bişeyler yaptım ama ne yaptım en ufak fikrim yokBişeyler derken![]()
Switch soruyordum zaten.Switch sorunlu ise değiştirilebilir.
Benim dandik lecoco mousem de oluyordu içini açıp bi toz temizliği yaparsan ufak bir ihtimal ile düzelebilir. En azından bende işe yaramıştı bi 1 sene daha götürdü.Sol tıkta sorun var, bazen 2 kere tıklıyor, bazen basılı tutarken kendi kendine bırakıyor. Switch değişmesi lazım galiba, ne önerirsiniz?
Pardon görmemişimSwitch soruyordum zaten.
Satan yer göremedim bunları.Pardon görmemişimKailh gm 8.0, TTC Gold Dustproof, Omron D2F-01F.
Yurtdışı alışverişi kapandığı için bulmak zor olabilir.Satan yer göremedim bunları.
doungle uzaktaysa yakınlaştırmayı bir dene istersenSol tıkta sorun var, bazen 2 kere tıklıyor, bazen basılı tutarken kendi kendine bırakıyor. Switch değişmesi lazım galiba, ne önerirsiniz?