Yardım 10-20K arası RTX 5070 için monitör arıyorum

Oktanus

80+
Reaksiyon skoru
21
Bütçe
20000
RTX 5070 ekran kartım var monitör için yardımcı olabilir misiniz En az 2k monitör istiyorum . bütçem 20000 tl civarı ama eğer iyi bir fiyat performans varsa o 10000 12000 tl lik monitörlerde olur .

Kanka aklıma bu geldi 180hz akıcı 2k Oledin bi altı olan va panel Renk kalitesi de iyi yani Sağa sola alta üste kaldırabilirsin hareket alanı da iyi tam senlik bu
ips panelin renkleri daha iyi değil mi bildiğim kadarı ile .

Kanka En iyisi Oleddir en canlı renkleri o sağlıyo İps paneldede aynı şekilde fazla ren çeşidi var fakat çok parlak gösteriyo Va panel onların tam ortası ne bi Parlak ne bi Karanlık İps panellerin bide bir yerden sonra Ledleri yanıyor o yüzden Fps oynamayacaksan İps almanı önermem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1777886934368.webp
a

Kanka En iyisi Oleddir en canlı renkleri o sağlıyo İps paneldede aynı şekilde fazla ren çeşidi var fakat çok parlak gösteriyo Va panel onların tam ortası ne bi Parlak ne bi Karanlık İps panellerin bide bir yerden sonra Ledleri yanıyor o yüzden Fps oynamayacaksan İps almanı önermem

Alıntıyı görüntülea
fiyat farkına oled değer mi bütçem yetiyer samsung un bir tane oledine .

Kanka Oledin Kalitesi gerçekten Verdiğin fiyatı hissetiriyo fakat şöyle bir şey var sistemin iyi mi? Yada Ps5 falan bağlayıp mı oynamayı düşünüyorsun

RTX 5070 ekran kartım var monitör için yardımcı olabilir misiniz En az 2k monitör istiyorum . bütçem 20000 tl civarı ama eğer iyi bir fiyat performans varsa o 10000 12000 tl lik monitörlerde olur .
Bütçen 20k olduğu için RTX 5070'i satıp üste 12 13k koyup 5070Ti almanı monitör olarakta KTC H27T22C almanı öneriyorum.

Kanka bu Oled diğerinden de daha akıcı oynarsın bunla hemde daha iyi renk seçenekleri

https://www.itopya.com/aoc-q27g41zd...-sync-hdr10-qhd-qd-oled-gaming-monitor_u32391

oled olanı nasıl bılmıyorum ama bende 310 hz ıps olanı var çok memnunum ayrıyeten 2k veya 4k monitör alıp bahsettiğin oyunları oynayacaksan bütçene uygun oled olduğunu düşünüyorum bide sepette indirini var
Kanka bu attığın monitörde iyi mesela alacaksan oledden pişman olacağını sanmam gerçekten böyle Tlou Resident evil gibi oyunlara akacaksan

Bütçen 20k olduğu için RTX 5070'i satıp üste 12 13k koyup 5070Ti almanı monitör olarakta KTC H27T22C almanı öneriyorum.
niye satayım memnunum 5070 ten daha fazla performansa ihtiyacım yok .

Kanka bu Oled diğerinden de daha akıcı oynarsın bunla hemde daha iyi renk seçenekleri

Kanka bu attığın monitörde iyi mesela alacaksan oledden pişman olacağını sanmam gerçekten böyle Tlou Resident evil gibi oyunlara akacaksan
çok üstünde kalıyor ya bütçemin 21 falan olsa düşünürdüm da .

Geri