Yardım Rekabetçi oynamıyorum mouse değiştirirsem ne kadar etki eder

ggyayla

80+
Reaksiyon skoru
15
4 yıldır ucuz Everest marka bir mouse kullanıyorum şuan içinde sorunsuz çalışmakta. Kasamı yeniledim ve mouse değiştirsem mi diye düşünüyorum. Forumdaki önerilen 1.5-2k arası kablosuz f/p mouselari gördüm. Fiyat olarak bir sıkıntı yok ama rekabetçi oynamadığım için verdiğim paranın alacağım değişime oranla daha az olacağını düşünüyorum. Mouse özelliklerinden hiç anlamam ve sade az tuşlu tasarımlardansa daha çok tuşu olan mouselar daha mantıklı geliyor sizce ne yapmalıyım.

no name bi markadan Logitech g305 modeline geçtim hem kablosuz güzel bir mouse hemde logitech kalite yani evet hareketlerinde hızlanma gibi minik seyler olabilir. Şahsen logitech kalitesini seviyorum bağlantı olarak ben dongle kullanıyorum. Şu an biraz fiyatı artmıs ben 1100 civarına almıştım.
G305

Rekabetçi oynamayan birisi her hangi mouse alabilir.

Yani bu mouse güzel dostum sensörü kaliteli bataryası uzun süreli ve mouse bileğini hiç yormayacak ergonomik ve 50 gram yağ gibi akıyor

no name bi markadan Logitech g305 modeline geçtim hem kablosuz güzel bir mouse hemde logitech kalite yani evet hareketlerinde hızlanma gibi minik seyler olabilir. Şahsen logitech kalitesini seviyorum bağlantı olarak ben dongle kullanıyorum. Şu an biraz fiyatı artmıs ben 1100 civarına almıştım.
G305
Markayı çok duydum yazılımcı arkadaşım da Logitech öneriyordu kalitesini
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yani bu mouse güzel dostum sensörü kaliteli bataryası uzun süreli ve mouse bileğini hiç yormayacak ergonomik ve 50 gram yağ gibi akıyor
Herkes öneriyor bu markayı teknik kısmından anlamam ama çok hafif ve düz duruyor bide mağazada deneme şansım yok sanırım

nerden baksan 2 2.5 senedir kullanıyorum gunde en az 2 3 saat pc basındayım sahsen hala defarmasyon hız kesintisi vs. gormedim pil ile calısıyor bi adet kalın pil koyuyorsunuz sahsen bana 2 3 ay gidiyor bir pil kimine göre pil kötü ama sarj derdi yok bence muhtesem

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Herkes öneriyor bu markayı teknik kısmından anlamam ama çok hafif ve düz duruyor bide mağazada deneme şansım yok sanırım
Dostum bende logitech Superlight 2 kullanıyorum logitech in en güncel en iyi mouse u logitech g305 den daha iyi emin olabilirsin yani ışıklı falan durması pek önemli deil bu mouse la her türlü rahat edersin rekabetçi olarak deil çünkü pil ömrü uzun hafif ergonomik her türlü memnun kalırsın alacağın logitech g305 95gram daha önce kullandım ondan yorum yapıyorum

Dostum bende logitech Superlight 2 kullanıyorum logitech in en güncel en iyi mouse u logitech g305 den daha iyi emin olabilirsin yani ışıklı falan durması pek önemli deil bu mouse la her türlü rahat edersin rekabetçi olarak deil çünkü pil ömrü uzun hafif ergonomik her türlü memnun kalırsın alacağın logitech g305 95gram daha önce kullandım ondan yorum yapıyorum
Anladım hocam hâlâ kararsızım mağazadan ve internetten başka modellere de bakıcam g305 pilli modelmiş zaten pek içime sinmedi o yüzden hâlâ karasız kalırsam herkesin önerdiği A9 modelini amazondan almayı düşünüyorum içime sinmezse kolay iade olsun diye

Geri