🔥İndirim Opalescence Beyazlatıcı Cool Mint Diş Macunu 100 ml 350₺

Çok kaliteli. Hem tanıdığım hem de internette gördüğüm hemen hemen 10 diş hekiminde 9.9'unun kullandığı ürün.
Yalnız dikkatinize bu ve bunun gibi beyazlatıcı ürünleri haftada 1 gibi bir sıklıkla kullanacaksınız. Çünkü diş minesini aşındırarak beyazlatıyorlar.

• Beğen
Reaksiyonlar: ANYA
Çok kaliteli. Hem tanıdığım hem de internette gördüğüm hemen hemen 10 diş hekiminde 9.9'unun kullandığı ürün.
Yalnız dikkatinize bu ve bunun gibi beyazlatıcı ürünleri haftada 1 gibi bir sıklıkla kullanacaksınız. Çünkü diş minesini aşındırarak beyazlatıyorlar.
Kullanmayan 0.1:

1777903585789.webp

3 tane alıp 945 e getirebilirsiniz veya 55tl ye 1 tane de redbull ekleyip 1000 e tamamlar nays ile ödeyip 900 e getirirsiniz.

İyi fiyat piyasa 500tl başlıyor hem 1k üstü %10 indirim var 3 tane alırsan tanesi 315tl oluyor.
Satıcı: amazon
alacak olan varsa uzun bir süre kullandım elektrikler gidince gülümseyip ortalığı aydınlatabiliyorsunuz ama biraz asidik olduğu için bir gün normal macun bir gün bunu kullanın 3 ayın sonunda çok iyi bir beyaz görüntü veriyor 2 günde beyazlık isteyen çok umutlanmasın tam verim almak isteyen elektrikli diş fırçası da kullanabilir

Agarta varken bunlara diş macunu yerine kimyasal macunu desek daha doğru olur

diğer signal vb. markalar gibi ağzıma asit sokmuşum gibi yakmadığı için alıyorum 10 numara fırsat yeni hesap açıp prime 500-200 indirimiyle wax artı bunu 300 e aldım tavsiye ederim

Bir süredir kullanıyorum güzel ürün ama abartıldığı kadar beyazlatma falan olmuyor. 2 tane daha aldım teşekkürler.

Geri