Berkay066
80+
- Reaksiyon skoru
- 126
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamam deneyeceğim. Bulabilirsem başka sistemde test ederim. Yine aynı şey olursa son çare yaptırabilirimDediğim gibi 5 lira civarına gider ama kartı satmadan önce temiz driver ile kurup adrenalinden bi çipin mhz sini düşürün misal 6700xt ler 2300 2600 arasında çalışıyor modelden modele değişiyor bu hız sizin kartın base clocunu biraz düşürün yapabilirseniz bide undervolt edin kartı ve kartı furmarkda unhavenda falan deneyin memtest 64 ile bir bakın error veriyormu diye böylede bir deneyin derim satmadan önce çünkü ilk baştada dediğim gibi sorun vram olsa oyunlarda çıkan o çizgiler sürekli olur her oyunda hatta düz masaüstündede çıkar gpu soğuk lehime düşse yine aynı çizgiler yırtılmalar kalıcı olur kart her görüntü verdiğinde yapar benim şahsi fikrim sorun yazılımsal kartta bir sorun olmama ihtimali yüksek , iş tamire gelirse ilk bi düzgünce test edilmesi lazım memtest ile orada hata olmazsa kartın belki beslemelerinde bir sorun vardır bilemeyiz ben bu sebepten uzaktan ürün almaya pek yanaşmıyorum para vermeden önce test etmek daha iyi oluyor masrafıda 2 liradan başlar belki 4 olur belki yazılımsaldır tabi bu paralar kartta donanımsal bir sorun varsa ki ilk başta dediğim sorun donanımsal olsa sürekli yapar oyun veya program ayırt etmeden yada hiç görüntü vermez.