🔥İndirim 🔥4 Adet 80'li Kapsül Alımına Cafissimo Pure+ Makine Hediye!

Kapsüller çok pahalıya geliyor arkadaşlar. Bu kapsüller bittikten sonra yine bir kaç bin tl olacak kapsüller. Onun yerine doğal çekirdek kahve alıp öğütürseniz daha iyi olur.

2 adet kapsüllü ve 4 adet otomatik öğütmeli kahve makinesi kullanmış biri olarak bunu söylüyorum. Bu kadar para vereceğinize, 15-17 bin tl aralığına tam otomatik öğütmeli ve sütü otomatik köpürten krema gibi yapan kahve makinelerine yönelin. Kahve çekirdeği yaklaşık 1 kg size belki aylarca yeter... Ama kendi öğütüp kendiniz sütü ayarlıyorsunuz. Her şeyi hazır almaya alışmamanızı tavsiye ederim.

Marka olarak sadece kahve makinesi üreten firmaları seçin... Hangi markalar olduğunu o şekilde anlayabilirsiniz.

Bence kesinlik değmez , hem makine çok pahalı bir rakama gelmiş oluyor hem kapsül kahveler zaten tane başı fiyatı çok fazla masraflı oluyor hem de en bayatlar kapsül olanlar. Bunu kullanıyorum memnunum 3.300 liraya 3 taksit ile çok iyi fiyat.

Ziraat kart ile alırsanız 3.500 e tamamlarsanız 250 lira puan ve 2 aylık trendyol plus üyeliği veriyor

Ofise aldık teşekkürler. Herkesin ihtiyaçları farklı. O açıdan bakın.

kapsul makineler tavsiye etmiyorum, kapsuller cok pahali ve sadece bu markanin kapsulunu kullanabilirisiniz

Nespresssoda yok muydu böyle kampanya, kahve zevk içindir arkadaşlar pahalı uygun tartışılmaz her makina aynı kahveyi yapmıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,235
Üyeler
194,252
Son üye
Xreq
Geri