Spordan Soğudum Yardım Edin?

Reaksiyon skoru
22
Herkese selamlar. Spora başlayalı 4 ay oldu fakat bu 4 ayın yaklaşık 60 günü ancak gitmişimdir. Şu son 1 aydır eve gitme isteğim, spora gitme isteğimden çok daha baskın. Spora neredeyse hiç gidesim gelmiyor. Geçen hafta sadece 2 gün gittim, halbuki hedefim en az 4 gündü. Ne yapmalıyım? Motivasyonumu nasıl geri kazanabilirim? Teşekkürler.

Spor motivasyondan çok disiplin işi hocam. Gitmek istemediğinde git, ağır gir aynaya bak ister istemez motivasyon geliyo

sende bir gün böyle olacaksın.

Ekler

• muscular-man-with-strong-jawline-filtered-black-and-white-v0-ssxo8ln9x4od1.webp
    muscular-man-with-strong-jawline-filtered-black-and-white-v0-ssxo8ln9x4od1.webp
    16.4 KB · Hit: 11
  • Hahaha
Reaksiyonlar: Yook
Herkese selamlar. Spora başlayalı 4 ay oldu fakat bu 4 ayın yaklaşık 60 günü ancak gitmişimdir. Şu son 1 aydır eve gitme isteğim, spora gitme isteğimden çok daha baskın. Spora neredeyse hiç gidesim gelmiyor. Geçen hafta sadece 2 gün gittim, halbuki hedefim en az 4 gündü. Ne yapmalıyım? Motivasyonumu nasıl geri kazanabilirim? Teşekkürler.
Öncelikle niye spor yapıyosun bunu bi düşün makul bi amaç bulduktan sonra o amaç için gidersin zaten

bu biraz kafa yapına bağlı
1 disiplin
2 motivasyon
ben 1 yıldır yapıyorum 2-3 ayda bir 1 hafta bırakıyorum devam ediyorum o 1 hafta ölüm gibi geliyo sanki boş boş geziyo gibi geliyo hayat çok boş oluyo

Soorda en önemli şey irade kanka düzenli gitmeye çalış zorla kendini

Kimi insan cikolata sever kimisi sebze sever belki sende sporu seven biri degilsin. Kendine sunu sor "sporu seviyor muyum?" Bunun haricinde yaptigin antreman programindan zevk aliyor musun? Baska hareketler deneyebilirsin. Sevdigin hareketler ile program olustur.

Zorla yapılan sporun bir faydası olmaz. Gitmek istemiyorsan gitme.

Yapılan sporda hedefin yoksa veya para kazanmıyorsan haftanın 4 günü gitmek zordur.
En az 2 ortalama 3 kere git. Sağlın icin iyi ve haftada 3 gün giderekte zamanla vücudunun değiştini görürsün. Fazla kasma 4 gün calısan ya da okuyan insan için gereksiz zorlayıcı sosyal hayatını etkiler.

İlla vücut geliştirme yapmak zorunda değilsin. Bir salonda 1.5 saat harcayıp ağırlık kaldırmak tek spor anlayışı olmamalı. Sevdiğin başka bir şey bul

baska sorunlarin var ;d ig reels kaydirma aliskanliklari lol vb gibi bagimliliklarin varsa onlarla mucadele etmeyi ogren ben haftada 6 gun 1.5-2 saat usenmiyor cok rahat sekilde yaparken sen boyle 2 3 gun icin zortlamamalisin. telefonu 1 hafta ciddi sekilde kullanma pcde interneti oyunlari fln 1 hafta acma kafan rahatlasin bu aletleri fiziksel olarak odanda vs bulundurma azaltarak birakicagini sanma direkt kes bunlari

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,341
Üyeler
194,339
Son üye
F.unlu
Geri