Çözüldü✓ 4500 tl hem oyun hem günlük kullanım için kulaklık önerisi.

• Konu Sahibi Konu Sahibi fla1Rsportsmaxx
  • Start date Start date
F

fla1Rsportsmaxx

Ziyaretçi
Bütçe
4500
Logitech g435 veya g321 arasında kaldım ancak yeni önerilere ihtiyacım var. Benim için önemli olan kriterler öncelikle kulaküstü olması, kulağım büyük olduğu için kulağımı kaplayacak kadar büyük olması, pedlerinin kumaş olması gibi özellikler. tabii ki ses kalitesinin iyi olmasıda haliyle çok önemli. Mikrofon kalitesi çok önemli değil çünkü harici bir mikrofona sahibim.

Logitech g435 veya g321 arasında kaldım ancak yeni önerilere ihtiyacım var. Benim için önemli olan kriterler öncelikle kulaküstü olması, kulağım büyük olduğu için kulağımı kaplayacak kadar büyük olması, pedlerinin kumaş olması gibi özellikler. tabii ki ses kalitesinin iyi olmasıda haliyle çok önemli. Mikrofon kalitesi çok önemli değil çünkü harici bir mikrofona sahibim.
Neleri beğendiğimi söyleyeyim 2000 mah batarya haftalarca şarja takmadığım oluyor bu bataryasına rağmen tüy gibi 4-5 saat kullansam bile ağrıtmıyor. Kutu içerisinden hem kumaş hemde soğutma jelli padler ile geliyor. Mikrofonu ise harici mikrofon kalitesinde, uygulaması çok temiz ve hızlı. Fiyat performans kralıdır. Rekabetçi oyunlarda oynuyorum günlük işlerimi yaparkende kullanıyorum sesindende gayet memnunum.

Wraithde atk neptune N9 vardı tam model hatırlamıyorum ama içindeki ses kapandı gibi cümlelerin Çince olması dışında gayet kullanılabilir bataryasıda çok iyi bence 3000-4000 aralarında galiba bakabilirsin

mchose x9 tek geçerim aktifte kullanıyorum merak ettiklerini sorabilirsin.

Neleri beğendiğimi söyleyeyim 2000 mah batarya haftalarca şarja takmadığım oluyor bu bataryasına rağmen tüy gibi 4-5 saat kullansam bile ağrıtmıyor. Kutu içerisinden hem kumaş hemde soğutma jelli padler ile geliyor. Mikrofonu ise harici mikrofon kalitesinde, uygulaması çok temiz ve hızlı. Fiyat performans kralıdır. Rekabetçi oyunlarda oynuyorum günlük işlerimi yaparkende kullanıyorum sesindende gayet memnunum.
bu kulaklığı sipariş verdim. yazdığım iki modeldende daha üstün özellikleri bulunuyor. markaya yabancıydım ama birkaç yabancı incelemeden sonra iyi bir ürün olduğuna karar verdim. deneyip göreceğiz bakalım.

ya mchose x9 yada atk n9 al

hayırlı olsun jonuya çözüldü atarsanız sevinirim :peepokalp:
teşekkürler konuyu en başta ziyaretçi olarak açtığım için çözüldü atamıyorum sanırım ama halletmeye çalışıcam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hallettim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,235
Üyeler
194,252
Son üye
Xreq
Geri