🔥İndirim VATAN BİLEŞENLER İNDİRİMİ YÜZDE 15'e döndü

Alıntıyı görüntüle
Aman aman bi indirim göremedim valla ama fena değil

5080 fiyatı baya iyi. 63 bine kaçırmayın derim

İnno 5070 ti rev hediyeli 41 k ya almıştık 50 k dan satıyorlar bindir indir yapmışlar yine %15 indirimliydi o zamanlar

Solid Core'u 61bin TL'ye almistim sonra vazgectim, 16GB vram kafa kurcaliyor ok mfg var ama.. (sistemde 4070 Ti var). Bir de daha dusebilir mi diye soru isareti var, malum piyasada cash sorunu var, pc parcalari cogu kisi icin onceliklendirilmis alim kategorisine girmiyor.

https://www.vatanbilgisayar.com/nvidia-pragmata şunuda salayım şuraya.
1777932363696.webp

ram sonrası güzel bir ssd indirimi bekliyoruz ama gelirmi bilmiyoruz
SSDler über yüksek ya Vatanda birgün oradan gol yiyecez ama ne zaman bakalım fiyatlara bakmıyorum bile artık :D

PSU lazım bana ama corsairin istediğim model rmx serisi ama vatanda e serisi var bir türlü indirim yakalayamadım şu corsair psu da

Emeğine sağlık paylaşım için. Fakat anakartlara göz gezdirdim kendi şişirdiği fiyatları % 15 indirmiş güya.

Akakçede en ucuz satan x satıcı hala daha ucuza satıyor :) . Bazı kategorilerde belki bazı ürünlere yansımış olabilir ama ben çok off iyi indirm diyemedim bir şeye..

Kırkı yılın başı bir ram indirimi yaptı kimse almıyor stok erisin diye :) mumla arayacak millet herhalde o günleri.

Emeğine sağlık paylaşım için. Fakat anakartlara göz gezdirdim kendi şişirdiği fiyatları % 15 indirmiş güya.

Akakçede en ucuz satan x satıcı hala daha ucuza satıyor :) . Bazı kategorilerde belki bazı ürünlere yansımış olabilir ama ben çok off iyi indirm diyemedim bir şeye..

Kırkı yılın başı bir ram indirimi yaptı kimse almıyor stok erisin diye :) mumla arayacak millet herhalde o günleri.
Anakartları bende beğenmedim hocam. takip ettiğim DDR4 LGA 1700 bir anakart vardı yüzde 5 ekstra düşmüş sanırım satın alıcam onu. x870E bir anakart vardı dün daha ucuzdu bugünkü indirime rağmen ekstra yükselmiş fiyatı bir garip.

Geri