❌İndirim Bitti! ZOTAC GeForce RTX 5080 - 63.434 TL

merhaba arkadaşlar oğluma oyuncu bilgisayarı toplama istiyorum çokta anlamıyorum ama iyi bir şey olsun bir kaç yıl sorunsuz kullansın istiyorum fiyat anladığım kadarıyla iyi gibi bu kartı almak mantıklımı

merhaba arkadaşlar oğluma oyuncu bilgisayarı toplama istiyorum çokta anlamıyorum ama iyi bir şey olsun bir kaç yıl sorunsuz kullansın istiyorum fiyat anladığım kadarıyla iyi gibi bu kartı almak mantıklımı
2. elleri bu fiyata satıyolar , soğutma anlamında da iyi bir model giriş seviye değil bence alınabilir , paraf kartınız varsa ekstra cashbackler olması lazım bir kontrol edin isterseniz

Şuan piyasadaki en üst seviye olan 5090'ın bir model altı bu kart. Bu kartı alıyorsanız diğer bileşenlerin de yüksek seviye olması gerek bunun bilincinde olmanız lazım.

Şaka mı fiyat ? Aşırı ucuz. Zotac güzel marka ve bu fiyata en son 2025 sonbaharda satıyorlardı. Cidden amacı 5080 olan varsa kaçırmasın. Gidip ROG Astral MSI Suprim diye kazık yemeyin 50 derece oynamayıverin 65-70 görünce alev almıyorsunuz. Çok iyi fiyat. Çok çok iyi. 80'e TUF alacağınıza bunu alın üstüne 9800x3D koyun harika sistem

valla arkadaşlar bugün bu formu gördüm kayıt oldum ve ekran kartını aldım geri kalan parçalar için bana yardımcı olurmusunuz

Türkiye'de sadece Nisan ayında %4'ün üzerinde enflasyon geldi. Şu piyasada 63k iyi fiyat bu ekran kartına. Paraf kartım var, şu an fena kararsız kaldım.
yani şahsen 57-58K ikinci elden alır artan parayı anakart işlemci ram'e yatırırdım

oha lan forumda ikinci kütahyalıyı buldum

Fiyatı bitmiş sanırsam bitti olarak güncelleyebilir miyiz konuyu

Upper mid tier yani orta üst segment olarak konumlandırılmış. İncelemelerine baktım.
Değil hocam o incelemeyi kim yaptıysa izlemeyin, solid için evet güzel bir kart ama solid core bildiğimiz basit bir kart iş görüyor mu? Kesinlikle ama o kadar galax 1 click inno3d 3x oc v.b. neyse solid core o aslında gerçi 3x oc modeli daha iyi bir model hatta güzel bir model desem abartmış olmam keşke bu fiyatlara galax ex gamer veya 3x oc düşse. İncelemeyi atarsanız bende bir daha bakayım belki benim gözümden kaçtı ama sanmıyorum.

Abi aklınızdaki bütçenizle birlikte bir konu açarsanız bence resmin bütününü görürsünüz ona göre parça ararsınız bence daha sağlıklı olur. Bence.

Geri