Öneri Gameraider Monitörler Nasıldir?

Reaksiyon skoru
44
Bütçe
8500

Merhaba linkteki ürün hakkında bilgisi olan var mı nasıldır?

Ktch27e22c modelini aldım ekranda minimal çizik ve ölü pikselli geldiği için iade oluşturdum. Linkteki ürün ilgimi çekti alınır mi? Veya bütçem 8.5 hangi monitöru önerirsiniz? 2k 27inc istiyorum.

Fason üretim gameboosterlar ile aynı fabrikadan çıkıyor diye biliyorum. arka tasarımından bunu anladım arka kasa tasarımı quantum stardust g27 modeli de aynı. panel özelliklerini incelemek lazım. muhtemelen pc hocasına incelesin diye verirler şuan almak mantıklı gelmedi bana açıkçası.

Ktc h27t22c bakabilirsin bunun yerine

Gameraider gamebooster gibi markalara bulaşmamanizi tavsiye ederim

Açıkçası o fiyat bandına seni tatmin edecek 27' ve 2k monitör olacağını sanmıyorum
bende de fazeon var 2k 27' inch ekranda ölü piksel vs. yok ama ışık süzmesi var

hocam hoparlörlü Ktch27e22c-3 modelini mi yolladılar yoksa eski Ktch27e22c modelini mi

Hocam 200hz olan modeli yolladılar hoparlör var mıydı bilmiyorum açıkçası satıcıyı arayıp sorulabilir

Hocam 200hz olan modeli yolladılar hoparlör var mıydı bilmiyorum açıkçası satıcıyı arayıp sorulabilir
ölü piksel sayısı kaçtı bende aynı satıcıdan alıcam umarım bendede ölü piksel çıkmaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu monitörün 3 modeli varmış biri eski 180hz hoparlörsüz biri yine hoparlörsüz ama 200hz'e revizyon edilmiş versiyon bide Ktch27e22c-3 modeli hoparlör var 200hz var kutuda Ktch27e22c-3 yazıyorsa hoparlörlü modelmiş

ölü piksel sayısı kaçtı bende aynı satıcıdan alıcam umarım bendede ölü piksel çıkmaz

bu monitörün 3 modeli varmış biri eski 180hz hoparlörsüz biri yine hoparlörsüz ama 200hz'e revizyon edilmiş versiyon bide Ktch27e22c-3 modeli hoparlör var 200hz var kutuda Ktch27e22c-3 yazıyorsa hoparlörlü modelmiş
Genelde benim aldığım satıcıdan alipta yorum atanlar hoparlörlerden bahsetmemiş ancak 200 hz olduğu kesin. Tekrar alsam mı bilemedim açıkçası

Genelde benim aldığım satıcıdan alipta yorum atanlar hoparlörlerden bahsetmemiş ancak 200 hz olduğu kesin. Tekrar alsam mı bilemedim açıkçnnası
satıcı n11de ve kendi sitesinde direkt Ktch27e22c-3 adıyla satıyor ama hepsiburadada farklı model satıyor olabilir hocam kutunun fotoğrafı varsa veya kutuda ne yazdığını hatırlıyormusunuz.

veya monitörde ktc yazısımı vardı ktc logosu mu

satıcı n11de ve kendi sitesinde direkt Ktch27e22c-3 adıyla satıyor ama hepsiburadada farklı model satıyor olabilir hocam kutunun fotoğrafı varsa veya kutuda ne yazdığını hatırlıyormusunuz.

veya monitörde ktc yazısımı vardı ktc logosu mu
Logo vardı hocam o kadar çok ayar oldum ki ölü piksel ve ekranda minik çizgi görünce direkt topladım geri gönderdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,235
Üyeler
194,252
Son üye
Xreq
Geri