RTX 3080 Ti Kasa Toplamak İstiyorum Yardımcı Olursanız Sevinirim?

Reaksiyon skoru
0
Elimde MSI ventus 3080 ti ekran kartım var AMD rayzen 7 x3rd işlemcili bir sistem kurmak istiyorum bütçe sorunum yok nx ve solidworks gibi mühendisik programı ve 2 k oyun oynamak istiyorum şimdiden teşekkürler

B650+9700X+32GB RAM güzel olur. Bu ara eğer düzgün takip edersen vatanda ciddi ram indirimleri oluyor. Ama öneri istemeden önce ortalama bir bütçe belirtirsen daha iyi olur.

9800x3d
x870
32gb ram yakısır

B650+9700X+32GB RAM güzel olur. Bu ara eğer düzgün takip edersen vatanda ciddi ram indirimleri oluyor. Ama öneri istemeden önce ortalama bir bütçe belirtir

B650+9700X+32GB RAM güzel olur. Bu ara eğer düzgün takip edersen vatanda ciddi ram indirimleri oluyor. Ama öneri istemeden önce ortalama bir bütçe belirtirsen daha iyi olur.
Ya sistemi düzdüm ama anakart alamadım yani hangisini alayım bilmiyorum bundan 5 ay sonra 5070ti ekran kartına da geçebilirim DP uzun vadeli bir anakart düşünüyorum ama bulamıyorum

Ya sistemi düzdüm ama anakart alamadım yani hangisini alayım bilmiyorum bundan 5 ay sonra 5070ti ekran kartına da geçebilirim DP uzun vadeli bir anakart düşünüyorum ama bulamıyorum
Seni anlamıyorum dostum. Ne istiyorsun hangi aşamadasın. Kafanda bi topla öyle yaz.

Geri