🔥İndirim Creative Aurvana Live Se 2 Adet 565 TL 🔥

Alayım mı diye soracak olanlar zaman kaybetmeden alsın

Creative bildiğim kadarıyla logitechin alt markası ve çok eski bir firma yeni değil yani özellikle kulaklık konusunda çalışıyorlar. Bir tanıdığım bu markanın fani gibi birsey çok beğeniyor hep burdan alıyor bilgileri ondan aldım sallıyorda olabilir ama kaliteli dediyse kalitelidir ondan kesin eminim. Aldım 2 tane birini kendim kullanırım diğerini mecbur saticam

Kulaklık var arctis 1 yani alayım mı gereksiz mi olur bilemedim o kadar övüyor herkes.

ah be üzerine bi ufak bi ses kontrolcu koyaydi müthiş olurdu :uzgunpeepo: :PeepoLeave:

Creative bildiğim kadarıyla logitechin alt markası ve çok eski bir firma yeni değil yani özellikle kulaklık konusunda çalışıyorlar. Bir tanıdığım bu markanın fani gibi birsey çok beğeniyor hep burdan alıyor bilgileri ondan aldım sallıyorda olabilir ama kaliteli dediyse kalitelidir ondan kesin eminim. Aldım 2 tane birini kendim kullanırım diğerini mecbur saticam
yok Creative Logitechden baska bir firma ve dediginiz gibi eski bir marka. Ses kartlarindan tutun, dvd-rwlara kadar amator kullanicilardan profa urun gami var. Ozellikle ses kartlariyla bilinir, ben de kullandim ve kalitelidir. Bu urunu bilmiyorum ama iyidir diye tahmin ediyorum, fiyat da baya iyiymis.

İkisi de herhangi bi markanın alt üst markası değil ikisi de kendine özgün markalar ikisi de 1981 de kuruldu ikisi de kaliteli urun üretir sadece creative ses konusuna logitech ten daha önce girmiştir

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,110
Üyeler
194,837
Son üye
zaferss
Geri