5070Ti Ryzen 9955HX Laptop FPS ve Kasma Sorunu

Reaksiyon skoru
0
Özensiz Konu Başlığı
Merhabalar, laptopum game garajın 5070ti Ryzen 9955HX işlemcili modeli. Bugün bir windows güncellemesi ve nvidia driver guncellemesi yaptım ve sonrasında hangi oyuna veya uygulamaya girersem gireyim max 5-10 fps alıyorum. Laptop windows ekranındayken bile kasıyor. Örnek vermek gerekirse sanki güç kablosu çekilmiş gibi çalışıyor. Sorunu bulamıyorum ve nereye bakacağımı da bilemiyorum. Yardımcı olabilecek var mıdır?

Son düzenleme:
10fps sabit mi, Yoksa 15 20 30 oluyor mu?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

BİOS'a girip advanced sekmesi altındaki GPU mode, İGPU, DGPU, Hybrid, Mux isimlerinde bir ayar varsa bu ayarı sadece Nvidia GPU kullanacak şekilde işaretleyin. DGPU harici grafik birimi yani Nvidia ekran kartını temsil eder.

10fps sabit mi, Yoksa 15 20 30 oluyor mu?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

BİOS'a girip advanced sekmesi altındaki GPU mode, İGPU, DGPU, Hybrid, Mux isimlerinde bir ayar varsa bu ayarı sadece Nvidia GPU kullanacak şekilde işaretleyin. DGPU harici grafik birimi yani Nvidia ekran kartını temsil eder.
dediğinizi yapmıştım.. o seçenek seçiliyken bu fps'leri alıyorum. oyunlarda 5-15 arası değişiyor. oyun dışında normal windows ekranındayken bile her şey kasıyor.

Konu başlığına özen gösterip düzenler misin

Geri