🔥İndirim VATAN BİLEŞENLER İNDİRİMİ YÜZDE 15'e döndü

Alıntıyı görüntüle
https://www.vatanbilgisayar.com/asus-a21-plus-tg-black-4x120mm-argb-fanli-midt-matx-kasa.html Project Zero desteğide var.
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

6500 tl ye vatan bılgısayardan monıtor alınca 5300 yaptılar:DDD

İndirim yüzde 15 olarak devam ediyor

58.000 Tl ye 6 Taksitli 5080 aldım daha ne olsun @Abdullah Hacıgül hocam sağolsun son youtube videosunda bu indirimlerden bahsetmişti :) bu devirde 58k ya 5080 almak iyi bişey olsa gerek :)

beleş, hayırlı olsun
bide ilk harcama kampanyası ile birleşiyorsa 15bin indirim gelir ilk harcama 5bin 60bin üstüne 5bin 25bin üstü alışverişe 5 bin arda elektronik kampanları da yanında hediye
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

31200 e inno 5070 aldım geçen hafta iade edip 5080mi alsam yoksa ikiside mi kalsa

bide ilk harcama kampanyası ile birleşiyorsa 15bin indirim gelir ilk harcama 5bin 60bin üstüne 5bin 25bin üstü alışverişe 5 bin arda elektronik kampanları da yanında hediye
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

31200 e inno 5070 aldım geçen hafta iade edip 5080mi alsam yoksa ikiside mi kalsa
Peki sizin bu dediklerinizle nasıl olacak. Anneler gününe katıldım. Başka nasıl yapabilirim

Peki sizin bu dediklerinizle nasıl olacak. Anneler gününe katıldım. Başka nasıl yapabilirim
Hortlatayım indirim devam ediyor

burada alıntıla kısmında açıklaması mevcut diğerleri için ilkkez parafly ile vatandan ilk 20bin alışverişe 5 bin toplam 25 bin alışverişe 5 bin kampanyaları var kampanyalara katılıp deneyebilirsiniz

Alıntıyı görüntüle
https://www.vatanbilgisayar.com/asus-a21-plus-tg-black-4x120mm-argb-fanli-midt-matx-kasa.html Project Zero desteğide var.
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

A21 plus bu fiyata çok mantıklı duruyor

burada alıntıla kısmında açıklaması mevcut diğerleri için ilkkez parafly ile vatandan ilk 20bin alışverişe 5 bin toplam 25 bin alışverişe 5 bin kampanyaları var kampanyalara katılıp deneyebilirsiniz
Paraf dijital kart çıkardım aldım ama sadece vatan anneler günü kampanyasına katılabildim. Parafly ayrıntısını bilmiyordum yoksa paraf dijital yerine Parafly çıkarırdım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,208,341
Üyeler
194,339
Son üye
F.unlu
Geri