Monitör ses sorunu ve PlayStation 3ten ses almak

Bsro

80+
Reaksiyon skoru
0
İyi günler dostlar sorunum 2 farklı konuya bağlanıyor o yüzden yardımınıza ihtiyacım var. PlayStation 3 cihazımla monitörlerimden oyun oynamak istiyorum ama ses alamıyorum. Monitörlerimden birisi Alienware AW2724HF bu monitörde maalesef ses çıkışı olmadığı için eleniyor. Diğer monitörüm ise MSI MP273U modeli. MSI modelinde 2 HDMI 1 DisplayPort bir de ses çıkış portu bulunmakta. Bundan öncesinde PlayStation ile oynarken MSI MAG serisinden bir monitörüm vardı(şu anda yok) ondaki jak girişine kulaklığımı bağlayıp HDMI üzerinden ses alıyordum öyle oyun oynuyordum. Ancak şu anki MSI monitörümden ses almaya çalıştığımda cızırtı geliyor. Başta sorunu PS3'e bağladım ancak bilgisayara geçip ses çıkışını MSI seçtiğimde yine ses gelmedi ve sadece cızırtı var. MSI sürücüsünü yükledim Audio merkez hubdı sanırım onu da güncelledim ve sorun düzelmedi. MSI monitörün OSD menüsünden sesi açsamda kıssamda cızırtının sesi değişmiyor. Bu monitörümün ses çıkış portunun bozuk olduğunu mu gösteriyor bu konuda yardımınıza ihtiyacım var. Ve gelelim asıl soruna PlayStation3ten ses alma kısmına. Doğrudan ses alma kısmı birazcık uğraştırıcı 2 farklı kablo almam lazım. Masaüstü bilgisayarım var monitörlerim bunlar kulaklık konusunda 3 farklı jak girişli kulaklığım var ama aktif olarak Razer BlackShark V2 HyperSpeed modelini kullanıyorum. Bluetooth ile bağlamayı denedim ama o da olmadı. Şimdiden teşekkürler.

kabloda sorun olmadığına eminsen eğer o zaman monitörünün hoparlörü bozuktur

Geri