Dark_Dragon
80+
- Reaksiyon skoru
- 64
orda hayatta kalabilirsen alırsın açlık oyunları misali ortam olcakadıyaman mağaza açılışına bizim gidiş şekli![]()
orda hayatta kalabilirsen alırsın açlık oyunları misali ortam olcakadıyaman mağaza açılışına bizim gidiş şekli![]()
Bana verir misinElimde trendyol philips satıcısında bazı ürünlerde geçerli 1000 tl indirim kodu var. Piyasada 1600-1700 tl olan philips saç kurutma makinesi 880 TL’ye, piyasada 1700-1800 tl olan saç düzleştiricisi 1000 TL'ye düşüyor. Annesine hediye alacak bir arkadaşa kodu hediye etmek isterim. İlk yazana vereceğim.
millet o kadar bot kurdu ki siteye dayanmadı artıkvatanın sitesi çökmüş
Çalışanlar kendilerine akrabalarına vs kaldırmışlardır hocam bu fiyatlara denk getirmek zor işstoğum müsait değil dediler ne demek oluyor bu acaba? depoya mı saklıyolar
önce bindirim sonra indirimDikkatli olun indirim diye bindirim yapıyorlar. Dün sabah 35k ya telefon sipariş edecektim. Müsait olup tekrar siteye girene kadar anneler günü diye kampanya başlatmışlar, telefon fiyatı 43k olmuş![]()
az önce eski vatan çalışanına vermediler adam çm yi arayıp şikayet ediyor kaljsdljkasdÇalışanlar kendilerine akrabalarına vs kaldırmışlardır hocam bu fiyatlara denk getirmek zor iş
az önce eski vatan çalışanına vermediler adam çm yi arayıp şikayet ediyor kaljsdljkasd
sultanbeyli çalışanları indirmiş galibaLa bu millet ac mi?
Sultanbeyli mağazaya geldim kalmadı dediler.
1 stokla kampanya mi yapıyor bu vatan
İlk Stanley termosumi alayım dedim yalan oldu