🔥İndirim Hepsiburada Klimalarda SEPETTE YÜZDE 10

GGbaba

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,531
Beyler bu klima motorları bazen güneş altına konuyorya yahu o nasıl bir malzeme. Bizim çatı öyle bir yanıyorki duvarlardan geçiyor duvarlar fırın gibi. Ulan deve olsa helak olur bu güneşte neyle yapıyonuz lan bu motorları :)

Önerdiğiniz bir model var mı ?
paylaştıklarım TCL hariç Midea üreticisi klimaların Kaira Kaira Plus Daikin türkiyenin pazarladığı servisini yaptığı bir ürün o da midea
https://www.instagram.com/ademhelvaci_/ bu arkadaş Kaira Plusı çok önerdi fakat sorduğum klimaların çoğuna sorunsuz dedi. çok klimadanda anlayan biri değilim ihityaç dahilinde araştırıyorum bir süredir. ben TEKA alıcaktım bir vakti önce o da Midea ama fiyatları yükselmiş şuan ECA daha yakın geliyor.

Bende bir ara düşünüyordum da anlamadığım için geride kaldı şimdi indirim üzerine tercihimi yaparsam güzel olur.

TCL Elite Plus TAC-12CHSD/XA73I 12000 BTU modelini 2025 eylül ayında birazda indiirim kovalayarak 21.000 TL ye satın almıştım. Fiyat algısı konusunda umarım size yardımcı olur.

2 klima alacağım multi klimalar tekliden daha pahalıya geliyor onun yerine iki adet 12.000 lik almak mantıklı gibi fiyatlar güzel ama marka nasıl seçeceğiz. Boch eca kaira copa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,787
Üyeler
194,651
Son üye
osmancanylmz
Geri