🔥İndirim Hepsiburada Klimalarda SEPETTE YÜZDE 10

GGbaba

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,506
Beyler bu klima motorları bazen güneş altına konuyorya yahu o nasıl bir malzeme. Bizim çatı öyle bir yanıyorki duvarlardan geçiyor duvarlar fırın gibi. Ulan deve olsa helak olur bu güneşte neyle yapıyonuz lan bu motorları :)

Önerdiğiniz bir model var mı ?
paylaştıklarım TCL hariç Midea üreticisi klimaların Kaira Kaira Plus Daikin türkiyenin pazarladığı servisini yaptığı bir ürün o da midea
https://www.instagram.com/ademhelvaci_/ bu arkadaş Kaira Plusı çok önerdi fakat sorduğum klimaların çoğuna sorunsuz dedi. çok klimadanda anlayan biri değilim ihityaç dahilinde araştırıyorum bir süredir. ben TEKA alıcaktım bir vakti önce o da Midea ama fiyatları yükselmiş şuan ECA daha yakın geliyor.

Bende bir ara düşünüyordum da anlamadığım için geride kaldı şimdi indirim üzerine tercihimi yaparsam güzel olur.

TCL Elite Plus TAC-12CHSD/XA73I 12000 BTU modelini 2025 eylül ayında birazda indiirim kovalayarak 21.000 TL ye satın almıştım. Fiyat algısı konusunda umarım size yardımcı olur.

2 klima alacağım multi klimalar tekliden daha pahalıya geliyor onun yerine iki adet 12.000 lik almak mantıklı gibi fiyatlar güzel ama marka nasıl seçeceğiz. Boch eca kaira copa

Geri