🔥İndirim Puma UP Erkek Spor Ayakkabı 1.459 TL🔥🔥🔥

Kendi sitesinde 3400 olan ayakkabı burada neden yüzde 50 indirimli çok garip geliyor ya kalite farkı vardır ya

Kendi sitesinde 3400 olan ayakkabı burada neden yüzde 50 indirimli çok garip geliyor ya kalite farkı vardır ya
çoğu marka böyle kendi sitelerinde pahalı olur diğer e ticaret sitelerinde yarı yarıya düşer bence pazarlama stratejisi ürünün fiyatı zaten 1500 insanlar pumanın sitesinden bakıp 3k yi görüp aa ne kadar düşmüş diye düşünsünler

çoğu marka böyle kendi sitelerinde pahalı olur diğer e ticaret sitelerinde yarı yarıya düşer bence pazarlama stratejisi ürünün fiyatı zaten 1500 insanlar pumanın sitesinden bakıp 3k yi görüp aa ne kadar düşmüş diye düşünsünler
1 sene önce Ozweego almıştım. Kendi sitesine göre neredeyse 2 bin TL daha uygundu. Daha sonra aynı modeli kendi sitesinden alan arkadaşımla kıyasladık gerçekten deri kalitesi, doku ve genel hissiyat olarak fark vardı. O günden beri ayakkabıyı internetten sipariş etmeme kararı aldım. Bir şans versem mi buna acaba?

1 sene önce Ozweego almıştım. Kendi sitesine göre neredeyse 2 bin TL daha uygundu. Daha sonra aynı modeli kendi sitesinden alan arkadaşımla kıyasladık gerçekten deri kalitesi, doku ve genel hissiyat olarak fark vardı. O günden beri ayakkabıyı internetten sipariş etmeme kararı aldım. Bir şans versem mi buna acaba?
amazon baba yanlış yapmaz ihtiyacın varsa al geri iade edebilirsin ama çok büyük bir indirim yok 1400 den 1800e kadar çoğu yerde satılıyor

Puma ayakkabıları genelde Amazon'dan indirim denk geldikçe almaya çalışıyorum. Hiçbir problem yaşamadım şimdiye kadar ama eski tarihli üretimleri bitirmek için yapılan indirimler olabiliyor o açıdan güncel üretimden farklı da olduğu oluyor bazen daha iyi bazen daha kötü gibi.

siyah renginden bi tane de ben aldım hocam gelince geri dönüş sağlarım teşekkürler

bana ulaştı ayakkabılar gerçekten çok kaliteliler mağazada da denedim aynı kalitedeler bi fark yok 2000 TL'ye böyle bi ayakkabı bulamazsınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,624
Üyeler
195,687
Son üye
ciftcarmeley
Geri