Egitimgorevlisi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 661
70e30 kucuk ya hic tavsiye etmem
koşullarına bak hocamamazonda sana özel sepette 100 tl cıkıyor kullan dıyorum indirim yapmıyor neden böyle ?
gayet de yeterli kullanıyorum fps oyunuda oynuyorum70e30 kucuk ya hic tavsiye etmem
Pubg dusuk hassaslıkta 30cm yetmiyor arkadas mouse dışarı çıkıyor. Nereye yetiyormus. Sana yetiyor olabilir de coguna yetmez.gayet de yeterli kullanıyorum fps oyunuda oynuyorum
biliyorum zaten adam insanlarin yararina bisey yapiyor elemanin teki diye bahsediyorsunbaba zorla reklam yaptırcaksınız TG instagram sayfası işte
hocam pubg icin bana yetiyor 30 cm, acaba sens biraz fazla mi prof?Pubg dusuk hassaslıkta 30cm yetmiyor arkadas mouse dışarı çıkıyor. Nereye yetiyormus. Sana yetiyor olabilir de coguna yetmez.
o kupon min.1000tl uzeri icin kullanim diye biliyorum aynisi bircok kiside var.amazonda sana özel sepette 100 tl cıkıyor kullan dıyorum indirim yapmıyor neden böyle ?
Geçmiş olsun hocam.Bizde bu namussuzların seccade gibi olanıda var küçüğüde var dağınıklığın kusuruna bakmayın ameliyat olduk yeni gelen hiçbirşey gitmiyor masa 120cm küçük büyük siz karar verin klavyede 83 tuşlu
Throne daha çok speed, bu speed-control arası fakat control'e daha yakın. Control kumaşı denemek için bile alınabilir.Gri throne var bende, bunu almaya değer mi acaba renkleri hoşuma gitti
%75 kullanıyom+ mouse yanında oynuyom yetmiyor 70x3070x30 aynı bu modeli kullanıyorum, mouse ve bilek desteği haricinde %100 klavye ile kullanıyorum fazla bile geliyor, size nasıl küçük geliyor hayret ediyorum gerçekten