bayadır araştırıyorum ondan dolayı inidirim olsa dahi almazdım ışık süzmesi var monitörde ve kullananların çoğu pixel sorununda şikaytçiAlamayanlar için züğürt tesellisi
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ürün değişti sanırım, alınan ürün farklı, bende sepette kaldı, 300 yazıyor başlıkta
![]()
ASUS TUF Gaming VG259QMR5A 24.5 inç 0.3 ms 310 Hz IPS Led Monitör Fiyat & Özellik | MediaMarkt
ASUS TUF Gaming VG259QMR5A 24.5 inç 0.3 ms 310 Hz IPS Led Monitör fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kawww.mediamarkt.com.tr
Sepette 3.499TL oluyor fiyat.
Telegram gruplarından bildirim gelip alıyorlar hocam.Benim anlamadığım bu indirimi nasıl yakalıyorsunuz sepete atıp alarm mı kuruyorsunuz![]()
bendeki tg grupları stok bittikten sonra atıyorlar hepTelegram gruplarından bildirim gelip alıyorlar hocam.
VA panel'dir muhtemelen, IPS panel'de kötü gelme ihtimali zor. Anca çok çok kaliteli bir OLED'den falan geçiş yapmış olup gözün onu yadırgaması lazım.Tuf serisi monitorleri vatan vb yerlerde gördüm de renkler çok kötü geldi gözüme. Alan ve deneyimi olan arkadaş var mı?
onu al grubuna baktım onlar paylaşmış ama onları da sessize aldım çünkü her kategoriden paylaşım yapıyorlar günde 50 tane şampuan kettle indirimi falan görmek istemiyorum. kaplanın paylaşımları fena değil ama onlar da bu sefer kaçırmış.bendeki tg grupları stok bittikten sonra atıyorlar hep![]()
![]()
![]()
Adrese teslimata uygun değil diyorŞuan alınıyor sepete eklendi isteyen denesin