- Konu Sahibi Konu Sahibi
Siz bu konularda baya bilgisiniz valla söyle bir destek isteyebilirim sizden belki bütçe arttırabilirim veya kredi işine girebilirim. Mesela 2.000.000 - 2.500.000 çıkartabilirsem sizce en mantıklı 5 araç ne olurdu F/P olarak en mantıklı ve şu an ki bütçem için bence her türlü Omoda 5 ama onun ikinci el piyasası falan nasıl biliyor musunuz ? Hiç bütçeyi yükseltmeden direk benim aracı bayiye verip Omoda 5 alabilirim. ek olarak Nissan Qashqai içinde yorumunuzu duymak isterim belki bayide indirim falan olursa ona bakarımFord puma gayet iyi bir araçtır donanımı da yerindedir 2.el piyasasını bilmiyorum ama 1.0 motor oluşu ve B segment oluşu sizin açınızdan bir eksi olabilir belki. Skoda kamik 2.el satışı biraz ağır bir arabadır ama konfor ve kalite açısından üzmez tabi B segment bir araç, citroen c4x hakkında çok olumsuz şey okudum ama yine bir araştırın isterseniz, opel mokka konforsuz bir araç taş gibi süspansiyonları var hiç tavsiye etmem, kia sportage c segment geniş güzel bir aile aracı ama sizin bütçenize uyan versiyonunda neredeyse hiçbir donanım yok boşlar boşu diyebiliriz, satışı kolaydır. Omada 5 yeni makyajlandı 1.6 motor o kasa için gayet yeterli, donanım olarakta dolu bir araç, benzer olarakta jaecoo 7 evolve donanım var 2.270.000tl oldukça dolu bir araç omadaya göre iç hacmini daha geniş. Kia stonic'te 1.0 motor ve tek bir donanım paketiyle geliyor geldiği pakette pek dolu değil, 2.el'de 2025 model daha dolu versiyonları 1700-1800'den ilanda 2.el satışı zor olabilir. Peugeot 2008 yada 408 bu fiyatlara gelebilir onlarda 1.2 pure tech var, yağlı kayış sürekli kontrol isteyem bir şey eat8 şanzıman oldukça konforludur, yeni kasalarda zincire geçtiler ancak şanzımanı e-dcs6'ya geçti donanım olarak gayet iyi yeterlidirler ve 2.el piyasası oldukça hızlıdır.
Son düzenleme: