Rehber I.R.O.N. Güç Kaynağı (PSU) Tier List – Alpha | 2025

Logo rev 1.0.webp

Herkese selamlar,

Uzun zamandır aklımda olan bir tier list’i sonunda hazırlamayı kısmen bitirdim. Ancak bunu yayınlamış olmam, listenin tamamen bitmiş olduğu anlamına gelmiyor. Hâlâ çok sayıda eksik model mevcut; fakat hayatımda yaşanan bazı sebeplerden dolayı bu hâliyle paylaşmak istedim. Köşede boşuna duracağına, en azından insanlara fayda sağlamasını istedim. Umarım beğenirsiniz.

Ayrıca belirtmek isterim ki bu tier list, SPL’s’ten tamamen farklı bir formatta.

Eğer aradığınız bazı modelleri bu listede bulamazsanız, önce eski tier list’ime göz atabilirsiniz; orada daha fazla model mevcut. Orada da yoksa SPL’s tier list’ine bakmanızı öneririm.

Dikkat!!!
Tier list'i ilk açtığınızda boyut muhtemelen %100 olacaktır. Onu Tier List'i en iyi şekilde okuyabilmek için en düşük %90, en fazla %65 yapın.​

Tierlist

Son düzenleme:
high power gd fs den nasıl daha iyi oluyo fs daha yeni değilmi
Hayır, bir şey daha yeni diye neden daha iyi olsun? 2025 yılının en iyi performanslı güç kaynağı neredeyse 8 yıllık Corsair AX1600İ'di örneğin. Hala da zirveyi koruyor. Yani çıkış tarihinin kaliteyle alakası yok.

FS serisi GD serisinin kısılmış hali. Hem iç bileşen, hem de malzeme kalitesi anlamında.

Geri