palm mı tutuyorsun sen hocam2 ay önce bende aynı durumdaydım hangi fareye baksam illa bi şikayet çıkıyordu karşıma ama scyroxun şikayetleri diğerlerine göre çok daha az gibi geldi bana scyrox v6 aldım geçtim memnunum.
Evet palm tutuyorumpalm mı tutuyorsun sen hocam
Ultimate al driver konusunda atk baya iyidirRAWM ES21 Pro Darmoshark M3 Pro Max Scyrox V6 ATK Dragonfly A9 Ultimate Wraith W1 RAWM Leviathan V4
Bu mouselar arasında kaldım çoğu aynı donanım ama şekil, batarya, yazılım/driver, malzeme kalitesi bakımından hangileri diğerlerine göre daha iyidir?
Ellerim terliyor oyun oynarken, tutuşum palm şeklinde. 8K asla kullanmayacağım sadece 1K kullanacağım
Başka mouse önerileriniz varsa yazabilirsiniz razer ve asus dışı
ATK veya Scyrox alacağım gibi duruyor. Atk a9 Ultimate kullanan varsa yazabilir miUltimate al driver konusunda atk baya iyidir
Rawm leviathan v4 @Luci_ kullandı wraith sağ olsun baya yardımcı oldular (!) alınmaz scroll sorunu var eğer sadece 1k ise ben m3pro öneririm ama 8k istersen ilerde ayrı 8k dongle gerekebilir
Air kullanıyorum bir fark yok alınATK veya Scyrox alacağım gibi duruyor. Atk a9 Ultimate kullanan varsa yazabilir mi