🔥İndirim HyperX Cloud III S Kablosuz 5.355,99 tl KAZI KAZAN KOD İLE 4.855,99 TL

kazı kazanı tam olarak nasıl kullanıyoruz bilmediğim için soruyorum satın alırken mi seçenek çıkıyor

Alalı 2 hafta oldu olmadı, mikrofon güzel,ses seviyesi eq yapınca güzel müzikte tatmin etti, dungle mıdır nedir onun bağlantısı da odadan wcye kadar gidiyorum arada 3 oda var, wc girip kapıyı kapattığım anda bağlantıyı kesiyor sonra direkt oto bağlanıyor yakınlaşınca benim hoşuma gitti tavsiye ederim 5350 TL'ye aldım
aldım tam pişman oluyordum içimi rahatlattın iyidir inş iade ile uğraşmam

inceleme / test videolarında mikrofon kaliteli gibi ses veriyordu
ben razer kkullandım hocam blackshark v2x miydi hatırlamıyorum kablolu versyon o bana daha iyi gibi geldi mikrofon olarak arkadaşlarımın yorumlarıda bu yöndeydi neyse zaten almışsınız hocam çok kurcalamaya gerek yok hayırlı olsun güzel günlerde kullanın ama cs2 de vs. ses kasarken ses performansı hoşuma gidiyor yalan yok şarjıda iyi bir takıyorum unutuyorum yani şarj aletini sadece mikrofon ortalama ve şu uzağa gitme olayı var onlar sizin için pek önemli değilse gayet güzel kulaklık

ben razer kkullandım hocam blackshark v2x miydi hatırlamıyorum kablolu versyon o bana daha iyi gibi geldi mikrofon olarak arkadaşlarımın yorumlarıda bu yöndeydi neyse zaten almışsınız hocam çok kurcalamaya gerek yok hayırlı olsun güzel günlerde kullanın ama cs2 de vs. ses kasarken ses performansı hoşuma gidiyor yalan yok şarjıda iyi bir takıyorum unutuyorum yani şarj aletini sadece mikrofon ortalama ve şu uzağa gitme olayı var onlar sizin için pek önemli değilse gayet güzel kulaklık
anladım teşekkür ederim

Kazı kazan kodu olan var mı kullanmayacaksanız

Kazı kazan linki var mı beyler ya tam kod lazımdı link varsa gönderir misiniz lütfen

Bana 4000/400 kupon çıktı ama para yok. Para olunca da bu sefer 50 TL’lik kupon çıkıyor. :cautious:

Kod lazım beyler var mı fazla 1200 üstü için vb

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,919
Üyeler
194,738
Son üye
AlpKsptsn
Geri