🔥İndirim Lexar ARES 2x16 6400MHz CL30 XMP/EXPO DDR5 21.999 TL PARAF 6- AXESS 5 TAKSİT.

En düşüğü CL26 falan olması lazım DDR5 lerin. CL26 da TR de yok galiba 28 var en düşük.
Knk dramli lexar ssd yi mi alayım yoka direk ddr5 rami mi sadece birini seçiyorum bu ürünlerin indirimi ne zamana kadar sürüyor

En düşüğü CL26 falan olması lazım DDR5 lerin. CL26 da TR de yok galiba 28 var en düşük.
CL26 TR de var da çok pahalı tabii g skill trident z5 neo ve royal modelleri var TR de ateş pahası fiyatlara satılıyor kimsenin aldığını sanmıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Knk dramli lexar ssd yi mi alayım yoka direk ddr5 rami mi sadece birini seçiyorum bu ürünlerin indirimi ne zamana kadar sürüyor
Dostum sana bir tavsiye böyle ikilemde kalırsan hiçbir şey alamazsın gidip sipariş geç ne de olsa 2 hafta içinde iade hakkın var daha iyi bir fırsat bulursan iade edersin.

Kanka bence rami al. Sağlam ramler. Lexar SSD de gaming gecesinde 15e falan verdiler heralde 2 tb modelini.

Ekler

• Screenshot_9.webp
    Screenshot_9.webp
    25.5 KB · Hit: 34
Öğretmene elimizde köprü var alır mısın diye sormuşlar o da kaç taksit demiş xd
Bu arada bu ekipmanlar için b850 tomahawk yeterli mi tam kapasite için yoksa x870 e mi geçeyim iade edip
yeterli

Bu arada bu ekipmanlar için b850 tomahawk yeterli mi tam kapasite için yoksa x870 e mi geçeyim iade edip
9800x3d ile b650 serisi anakart kullanan var bence yeterli

Abartmıyorum ürünü sepete atıp adres bilgilerini girene kadar "Lexar 32GB (2x16GB) ARES RGB 6400MHz CL30 XMP/EXPO DDR5 Siyah Dual Kit Ram ürünü fiyatı değişmiştir. Yeni Fiyat: 35.018,97 TRY" böyle oldu :D Taksitle ram almaya çalışıp bulamaz olduk gerçekten
Knk belli günlerde sistemsel olarak sıkıntı olabiliyor ben çektim ama bir önceki gün bende de aynı problem oldu

CL26 TR de var da çok pahalı tabii g skill trident z5 neo ve royal modelleri var TR de ateş pahası fiyatlara satılıyor kimsenin aldığını sanmıyorum.

Dostum sana bir tavsiye böyle ikilemde kalırsan hiçbir şey alamazsın gidip sipariş geç ne de olsa 2 hafta içinde iade hakkın var daha iyi bir fırsat bulursan iade edersin.
%1 performansı için min cl30 arıyorfum fiyatlar kaç haftadır düşmüyordu bu ramleri 6000 hz cl 28 de kullanabiliyormuşuz cl 28 in fiyatları bambaşka seviyede . Daha iyi bir indirim gelene kadar kalite ve hız olarak baya iyi bir ram . Ssd de aynı şekilde fazla iyi . Denk getirince çrktim ikisinide

Anakartı henüz almadıysan ve RAM OC işine gireceksen kesinlikle MSI'ın X870E Carbon altı kartlarını alma. Alabilme ihtimalin varsa X870E Apex ve üstüne bak. MSI'da her ne kadar güzel VRM vs. olsa da OC konusunda aşırı kararsız, aşırı sorunlu; voltaj yemiyor, stabil kalamıyor. Denendi, onaylandı. Hem 2x16 G.Skill 6000 MT/s CL32 SK Hynix A-Die RAM ile denedim hem de 2x32 Patriot Venom 6000 MT/s CL30 SK Hynix A ya da M-Die RAM ile denedim. İkisinde de sistem kararsız çalışıyor. Aklının bir kenarında olsun. Timingleri sıkıştırdığın an çortluyor. G.Skill, 1.65V'da CL26 6400 MT/s'de stabil kalamadı, o kadar diyeyim.
1778235013623.webp

Bu hali ile testi geçiyor ama random zamanlarda sistem çöküyor.
1778235076151.webp

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,919
Üyeler
194,738
Son üye
AlpKsptsn
Geri